Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Παράτησαν στην τύχη τους τη μητέρα και τα μικρα κουτάβια της στην Καραθώνα

Άγνωστοι άφησαν στην παραλία της Καραθώνας έξω από το Ναύπλιο, την μητέρα με τα κουταβάκια  της. Μάλιστα η μητέρα έφερε και κολάρο στο λαιμό της, πράγμα που δείχνει πως ήταν σε κάποιο σπίτι πριν την παρατήσουν. 

Ξέχασαν να του σφίξουν τα μπουλόνια στο συνεργείο και του έφυγε η ρόδα εν κινήσει μέσα στο Άργος

 Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στο Άργος πρίν από λίγη ώρα όπου από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. Όλα άρχισαν όταν ο οδηγός ενός αγροτικού 4Χ4, που λίγο νωρίτερα είχε πάει σε συνεργείο, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά στην οδήγηση και σε κλάσματα δευτερολέπτου είδε την μπροστινή αριστερή του ρόδα να φεύγει μόνη της και το αγροτικό να σέρνεται στο δρόμο. 

Συνελήφθη στο Άργος 29χρονος με χρέη ύψους 184.570 ευρώ

 Συνελήφθη, σήμερα 27-9-2013 το πρωί, στο Άργος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ένας  29χρονος, για οφειλές προς το Δημόσιο. 

Κολλέγιο Μεταφυσικών Επιστημών στο Άργος!

 Για να είναι δυνατή η παρακολούθηση σε όλους, και λόγω των δυσχερών οικονομικών συνθηκών, το Κολλέγιο προσφέρει τα παρακάτω προγράμματα, ειδικά για τους κατοίκους του Αργούς και των
κατοίκων της Αργολίδας:

Ο φιλοζωικός Σύλλογος Ναυπλίου ‘Οι αδέσποτοι’ και η διοίκηση του ΚΕΜΧ Ναυπλίου στειρώνουν αδέσποτα

 Ο φιλοζωικός Σύλλογος Ναυπλίου ‘Οι αδέσποτοι’ σε συνεργασία με το στρατόπεδο ΚΕΜΧ Ναυπλίου ξεκίνησαν τις στειρώσεις στα αδέσποτα που βρίσκονται στο στρατόπεδο. Η συνάντηση μελών του Δ.Σ του φιλοζωικού συλλόγου με τον διοικητή της στρατιωτικής μονάδας κ. Κακαβά Λεωνίδα και τον υποδιοικητή κ Γερανιό Γιώργο πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή με πολύ φιλικές διαθέσεις και πρόθυμοι να συνεργαστούν ώστε να πραγματοποιηθεί ο κοινός στόχος: η προστασία και η ευζωία των αδέσποτων του στρατοπέδου.

"Μια συγγνώμη" που πρέπει να την δούμε όλοι μας (βίντεο)

 O Θέμις Σεβαστιάδης τα έκανε άνω-κάτω στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσ/νίκης, λέγοντας μερικά απλά αληθινά λόγια και μια συγγνώμη για τη φασιστική νοοτροπία που καλλιεργείται από τους πολιτικούς δεκαετίες τώρα. 

Η ανοικτή επιστολή των σχεδιαστών της Δ΄Ε.Π.Κ.Α. στους βουλευτές της Αργολίδας

 Πριν από τη δημοσίευση του ΦΕΚ για το υπαλληλικό προσωπικό του Υπουργείου Πολιτισμού και τη διαθεσιμότητα, οι σχεδιαστές της Δ΄ Ε.Π.Κ.Α. συναντήθηκαν με τους βουλευτές του νομού μας και τους κατέθεσαν το παρακάτω κείμενο.

Σαν σήμερα πέφτει νεκρός ο Πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδος Ιωάννης Καποδίστριας

























 Το κυριακάτικο πρωινό της 27ης Σεπτεμβρίου 1831 στις 6.45′ περίπου με το παλιό ημερολόγιο, στην πόρτα του Αγίου Σπυρίδω­νος δολοφονήθηκε ο πρώτος Κυβερνήτης Ιωάννης Καποδίστριας.

Έχει τρελαθεί ο κόσμος με τους αεροψεκασμούς

Και στο Ναύπλιο δεν έχουν σταματημό οι καταγγελίες για αεροψεκασμούς! Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η ανησυχία και ο προβληματισμός του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου