Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Μέρα χωρίς αυτοκίνητο την Κυριακή στο Άργος

 Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Άργους – Μυκηνών και η Δημοτική Κοινότητα Άργους, σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Αργολίδας "Ορθοπεταλιές", στο πλαίσιο του εορτασμού της ευρωπαϊκής ημέρας χωρίς αυτοκίνητο, προσκαλούν τους φίλους του ποδηλάτου, μικρούς και μεγάλους σε μία ποδηλατοβόλτα που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Άργους, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013. 

Αναβολή της συνέλευσης της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου - Nέα ημερομηνία διεξαγωγής της

 Η ανοιχτή συνέλευση μελών και φίλων της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου που ήταν προγραμματισμένη να λάβει χώρα την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 στο θεατράκι του ΟΣΕ, αναβάλλεται και μετατίθεται για την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013, στις 7 το απόγευμα, στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου.

Αντιφασιστική πορεία την Κυριακή στο Ναύπλιο

 Ο Φοιτητικός Σύλλογος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών καταδικάζει την δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα από χρυσαυγίτη το βράδυ της 17ης στο Κερατσίνι. Μαζί με την εν ψυχρώ δολοφονία καταδικάζει και τις άλλες 32 εγκληματικές πράξεις που έχουν διαπραχθεί από μέλη και οπαδούς της Χ.Α. εναντίων μεταναστών και ελλήνων πολιτών. 

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

Τροχαίο ατύχημα στην οδό Άργους στο Ναύπλιο (βίντεο)

 Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έγινε το βράδυ της Παρασκευής γύρω στις 8:15 στην οδό Άργους στο Ναύπλιο στο ύψος του super market Μαρινόπουλος.

Προτάσεις Γραμματικόπουλου για το εστιατόριο Αρβανιτιάς και για τα δυο οικόπεδα που πουλάει το ΤΑΙΠΕΔ

 Τις προτάσεις του τόσο για το εστιατόριο στην παραλία της Αρβανιτιάς όσο και για τα δύο οικόπεδα στις οδούς Σπάρτης και Ν. Κίου, τα οποία ως γνωστόν προβλέπεται να πουληθούν μέσω ΤΑΙΠΕΔ, κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Χρήστος Γραμματικόπουλος. Τόνισε ότι ο Δήμος οφείλει να παρέμβει και να διεκδικήσει τα παραπάνω ακίνητα βλέποντας, αν κάποια από αυτά μπορεί να τα αποκτήσει.

Βανδάλισαν και πάλι το άγαλμα του Ι.Καποδίστρια στο Ναύπλιο

Για άλλη μία φορά άγνωστοι έβαψαν με μαύρη μπογιά το άγαλμα του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδος Ιωάννη Καποδίστρια στο Ναύπλιο. 

Οικονομική ενίσχυση των Δημοτικών Φιλαρμονικών και Χορωδιών της Πελοποννήσου

 Με το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ ενισχύονται, για προμήθεια μουσικών οργάνων, ηχητικών συστημάτων και στολών, το σύνολο των Δημοτικών Φιλαρμονικών και των Χορωδιών των μεγάλων πόλεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Εντυπωσίασε η Πελοπόννησος και τα προϊόντα της στην έκθεση WFG της Βάδης Βυτεμβέργης στη Γερμανία

 Εντυπωσίασε η Πελοπόννησος με τα προϊόντα της στην μικτή περιφερειακή έκθεση WFG, στο Schwabisch Hall του κρατιδίου της Βάδης Βυτεμβέργης στη Γερμανία. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως 15 Σεπτεμβρίου στην Αρένα Χοενλόχε του Ιλσχόφεν, και η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Περιφέρεια Schwabisch Hall, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τα χαρακτηριστικά της νέας της ταυτότητας «Μυθική Πελοπόννησος».

Σύσκεψη στο ΥΠΕΚΑ για τα σκουπίδια της Περιφέρειας Πελοποννήσου

 Σύσκεψη με αντικείμενο την πρόοδο του έργου «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ» ενόψει της εκκίνησης της διαδικασίας περιβαλλοντικής αδειοδότησης, συγκάλεσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, με τη συμμετοχή της Γενικής Γραμματέως του ΥΠΕΚΑ, Νάντιας Γιαννακοπούλου, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, του Ειδικού Γραμματέα ΣΔΙΤ, Νίκου Μαντζούφα και υπηρεσιακών παραγόντων του ΥΠΕΚΑ.

Η ακαδημία Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου συνεχίζει δυναμικά τη λειτουργία της

 Ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου καλεί όλα τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) στη σχολική ηλικία να πλαισιώσουν τις ομάδες μας !

Με θέμα "Η ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος στο νομό" κάλεσμα σύσκεψης του ΠΑΜΕ στο Άργος

Ημέρα και ώρα: Δευτέρα 23/09 στις 19:30
Τόπος: Άργος - Τημένους και Σιμιτζοπούλου 
Θέματα: Η ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος στο νομό 

Συναδέλφισσα – Συνάδελφε,

η Γραμματεία Αργολίδας του Π.Α.ΜΕ. σε καλεί σε σύσκεψη με τα παραπάνω θέματα για να προχωρήσουμε άμεσα στη διοργάνωση Συλλαλητηρίου και στην προετοιμασία πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας ως τα μέσα του επόμενου μήνα

Αυτόνομη παρέμβαση Υγειονομικών - Νοσοκομείο Άργους

Συνάδελφοι,
Η κυβέρνηση μεθοδεύει στα πλαίσια των ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ:

1. να ξεφορτωθεί τις κοινωνικές δαπάνες. Γι' αυτό κλείνει Νοσοκομεία. Μέσω της έκδοσης νέων οργανισμών, μειώνει κλίνες, κλινικές (770) και οργανικές θέσεις. Υποχρηματοδοτεί τα Νοσοκομεία με αποτέλεσμα να είναι αναγκασμένα να αναστείλουν βασικές λειτουργίες και να μην μπορούν να προμηθευτούν ιατροφαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό. Τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ περιλαμβάνουν τη σταδιακή μείωση της χρηματοδότησης της Υγείας από το 10,5% στο 6% του ΑΕΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου