Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Δ. Κοδέλας: "Να βάλουμε τέλος στο μπαράζ ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας"


Στο σφυρί μοναδικά ακίνητα στο Δήμο Ναυπλιέων στην Αργολίδα

 Ερώτηση προς το Υπουργείο Οικονομικών σε σχέση με την εκποίηση ακινήτων που βρίσκονται στην πόλη του Ναυπλίου κατέθεσε ο Δημήτρης Κοδέλας αναφέροντας ότι “Είναι προφανές ότι οι ενέργειες εκποίησης της Δημόσιας Περιουσίας δεν γίνονται με σκοπό τον εξορθολογισμό των δημοσιονομικών μεγεθών με τη βέλτιστη διαχείρισή της προς όφελος των κοινωνικών αναγκών αλλά στο πλαίσιο ενός καταστροφικού νεοφιλελεύθερου “δογματισμού” και εξυπηρέτησης των δανειστών” ενώ “αγνοούνται τόσο οι ανάγκες όσο και οι επιθυμίες της τοπικής κοινωνίας” και καταλήγοντας στο ότι η εκποίηση αυτών των ακινήτων “καταργεί οριστικά οποιαδήποτε δυνατότητα κάλυψης με ορθολογικό τρόπο των αναγκών της πόλης.”.

Παράλληλα δήλωσε ότι: “Πρέπει να βάλουμε τέλος στο μπαράζ ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, να προλάβουμε να τους διώξουμε πριν λεηλατήσουν τα πάντα σε αυτή την χώρα και υπονομεύσουν πλήρως το μέλλον της”

Αναλυτικά η ερώτηση:

 

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας: Ήταν θέμα χρόνου, η ναζιστική συμμορία δολοφόνησε αγωνιστή


ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΣΤΙΣ 7ΜΜ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Σήμερα ξημερώνει μια μαύρη μέρα για τον λαό που αγωνίζεται. Ο Παύλος Φύσσας, 34 χρονών, αγωνιστής του αντιφασιστικού κινήματος, άνθρωπος που έβαζε τη ζωή και την τέχνη του στην υπηρεσία του αγώνα ενάντια στον φασισμό, δολοφονήθηκε τα ξημερώματα από χέρι φασίστα στο Κερατσίνι! Μια στυγνή δολοφονία των χρυσαυγιτών φονιάδων!

Συγκέντρωση σήμερα στο Ναύπλιο για τον δολοφονημένο Παύλο Φύσσα

34 Χρονών Νεκρός. Δεν θα περάσει ο φασισμός. Τίποτα δε θα μείνει αναπάντητο.

Συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα 18/9/2013 στις 7 το απόγευμα  στην Πλατεία Δημαρχείου στο Ναύπλιο για να τιμήσουμε τον Παύλο Φύσσα, δολοφονημένο χθες βράδυ από μαχαιριά Χρυσαυγίτη στην καρδιά, λόγω της αντιφασιστικής του δράσης.

Με μεγάλη συμμετοχή η συγκέντρωση και η πορεία διαμαρτυρίας στο Ναύπλιο





















 Καθηγητές, δάσκαλοι, αυτοαπασχολούμενοι, άνεργοι, εργαζομενοι στους ΟΤΑ, μέλη της ΠΑΣΕΒΕ,  ιδιωτικοί υπάλληλοι, η Ένωση Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων Ναυπλίου, εργαζόμενοι στην ΔΟΥ Ναυπλίου και πολλοί ακόμα φορείς, έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία με συνθήματα και πανό στην πόλη Ναυπλίου, διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική της κυβέρνησης.

Στο πλευρό των εργαζομένων ο Δήμαρχος Ναυπλιέων

 Πλάι στους εργαζόμενους του Δήμου Ναυπλιέων που συμμετέχουν στις σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις στέκεται ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο οποίος δήλωσε:

Ξεκινούν τα Θεατρικά Εργαστήρια απο τoν Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ

 Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 ξεκινάει το θεατρικό- δημιουργικό εργαστήριο, που διοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., για παιδιά και νέους ηλικίας 13 έως 18 ετών.

«Η Ελληνική Οικονομία και η απασχόληση 2013» στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίου - Ερμιονίδος

 Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίου- Ερμιονίδος σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει στις 23 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα συνελεύσεων του Κέντρου με θέμα: « Η Ελληνική Οικονομία και η απασχόληση 2013».

Από τις 186 offshore του Κρανιδίου λιγότερες από 10 έχουν ελεγχθεί (βίντεο)

 Για τους ελέγχους που ουσιαστικά δεν γίνονται στις offshore εταιρίες που έχουν έδρα το Κρανίδι, μίλησε ο Πέτρος Οικονομόπουλος υπάλληλος στην ΔΟΥ Ναυπλίου και μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου εργαζομένων στις ΔΟΥ Αργολίδας Κορινθίας, τονίζοντας πως "από τις 186 συνολικά offshore που έχουν έδρα την ευρύτερη περιοχή του Κρανιδίου, λιγότερες από 10 έχουν στην ουσία ελεγχθεί". 

Δείτε παρακάτω την δήλωση του:

Ο γύρος της Πελοποννήσου με τρένο 26-28 Οκτωβρίου

 Δεύτερο τριήμερο ταξίδι με τρένο στην ωραιότερη διαδρομή της Ευρώπης, την Πελοπόννησο, διοργανώνει το ταξιδιωτικό γραφείο at holidays με δύο διανυκτερεύσεις στην Καλαμάτα.
Πρόκειται για τον γύρο της Πελοποννήσου, που οργανώνεται για τις 26, 27 και 28 Οκτωβρίου και οι εκδρομείς θα επισκεφθούν Κόρινθο – Ναύπλιο – Τρίπολη – Καλαμάτα – Ζευγολατιό – Αρεόπολη – Σπήλαιο Δυρού – Λουτρά Καϊάφα – Aλφειό – Ολυμπία – Κιάτο.

Γιάννης Σοροβίγκας: Το προγράμματος Τουριστικής προβολής της Αργολίδας έχει σταματήσει - Παραιτούμαι, απαιτώ να αναλάβουν όλοι το μερίδιο ευθύνης

 Μετά από την τεράστια και κοπιαστική προσπάθεια που κατέβαλα προσωπικά, για την υλοποίηση του ιδιαίτερα σημαντικού για την Αργολίδα, προγράμματος Τουριστικής προβολής της ,δυστυχώς διαπιστώνω ότι απo 31/12/2012 το έργο έχει σταματήσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου