Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΚΥΡΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Γίνεται γνωστό ὅτι τὴν Πέμπτη 26η Σεπτεμβρίου 2013 συμπληρώνονται ἕξι μήνες ἀπό τὴν εἰς Κύριον ἐκδημία τοῦ μακαριστοῦ Μητροπολίτου Ἀργολίδος κυροῦ Ἰακώβου.
Στὸν Μητροπολιτικό Ἱερό Ναό Ἁγίου Γεωργίου Ναυπλίου τὸ πρωί τῆς Πέμπτης θὰ τελεσθεῖ Ἀρχιερατική Θεία Λειτουργία καὶ μνημόσυνο ὑπέρ ἀναπαύσεως τῆς ψυχῆς τοῦ ἀειμνήστου Ἱεράρχου.
Προσκαλοῦνται οἱ ἐπιθυμοῦντες ὅπως προσέλθουν.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

Σχολικές τσάντες, βιβλία ,βοηθήματα, κασετίνες, τετράδια, στυλό, μολύβια  διέθεσε  ο Δήμος Ναυπλιέων την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013 στην πλατεία Τριών Ναυάρχων μπροστά στο Δημαρχείο ,με σκοπό την ενίσχυση άπορων οικογενειών που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες των παιδιών τους, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς. Η διάθεση των σχολικών έγινε με την ευγενική χορηγία ορισμένων ,δημοτών και τοπικών επιχειρηματιών.

ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΗΚΗ Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ

Στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» στην αίθουσα του Δανειστικού τμήματος της, σήμερα Τετάρτη και το Σάββατο 21/9/2013 ώρες 9:00 – 14:00 πραγματοποιείται από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Δεσμοί Αίματος» εθελοντική αιμοδοσία.

ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ.

Με συμμετοχή μεγαλύτερη από  90% οι εργαζόμενοι του Υπουργείου Πολισμού στην Αργολίδα συμμετείχαν σήμερα Τετάρτη, 18-9-13, πρώτη ημέρα της 48ωρης απεργίας.. Έκλεισαν όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι και τα αρχαιολογικά Μουσεία. Έμειναν κλειστά και τα τρία μνημεία  της UNESCO στην Αργολίδα (Επίδαυρος Μυκήνες Τίρυνθα).
Οι εργαζόμενοι συμμετείχαν στην συγκέντρωση μπροστά από το Δημαρχείο Ναυπλίου και μετά κατευθύνθηκαν στον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών. Ανάρτησαν πανό και μοίρασαν φυλλάδια (ελληνικά και αγγλικά) στους επισκέπτες με τα αιτήματα τους.
Η μέρα της απεργίας συνέπεσε με την δημοσίευση στο ΦΕΚ της κατάργησης των 200 και πλέον θέσεων εργασίας στο Υπουργείο Πολιτισμού με κύρια αιχμή τους εργάτες και τους σχεδιαστές.
Η επόμενη ημέρα, Πέμπτη 19-9-13, θα βρει το προσωπικό στις 10.00 π.μ. στο Παλαμήδι και στις 12.00 μμ στο Ασκληπιείο Επιδαύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου