Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών Νοσοκομείου Άργους: Οι εργαζόμενοι στα Δημόσια Νοσοκομεία θα αντισταθούν σθεναρά στην επιβολή του 25ευρου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αυτόνομη Παρέμβασης Υγειονομικών Νοσοκομείου Άργους σχετικά με την προγραμματιζόμενη καταβολή 25€ από 1/1/14 για την εισαγωγή ασθενών στα ελληνικά δημόσια νοσοκομεία.

"Σχετικά με την προγραμματιζόμενη καταβολή 25€ από 1/1/14 για την εισαγωγή ασθενών στα ελληνικά δημόσια νοσοκομεία, η Α.Π. Υγειονομικών έχει να παρατηρήσει τα εξής: 

Μαύρο κατάμαυρο χιούμορ...

 Τι κοιτάει ο κύριος της φωτογραφίας; 

Διεθνές φιλικό για τους παλαίμαχους του Αργοναύτη Ν.Κίου

 Την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα, στο γήπεδο της Νέας Κίου, οι  παλαίμαχοι του Αργοναύτη αντιμετωπίζουν σε φιλικό αγώνα την ομάδα του Τορόντο F.C. ΟΜΗΡΟΣ.

Τα Live ξεκινούν και πάλι στο cafe του "Φουγάρου"

 Ο Γιάννης Ιορδάνογλου στο πιάνο και η Ηρώ στο τραγούδι με ακούσματα της Jazz, μπαλάντες και επιλογές από το ελληνικό ρεπερτόριο.

Σε Ναύπλιο και Επίδαυρο το 3o Διεθνές Συνέδριο Δραματοθεραπείας & Παιγνιοθεραπείας

 Στο Ναύπλιο 11, 12 & και στην Επίδαυρο 13 Οκτωβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί το 3o Διεθνές Συνέδριο Δραματοθεραπείας & Παιγνιοθεραπείας (συνδιοργάνωση Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, της Ένωσης Δραματοθεραπευτών και Παιγνιοθεραπευτών Ελλάδας (ΕΔΠΕ) και του Ινστιτούτου Δραματοθεραπείας «ΑΙΩΝ»)

Δημοτικό συμβούλιο στο Άργος

 Στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 30 Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών για τα παρακάτω θέματα:

Στο χάρτη της ανακύκλωσης μπαίνει το Ναύπλιο

 Εγκρίθηκε η πρόταση του Δήμου Ναυπλιέων για προμήθεια ενός απορριμματοφόρου ανακύκλωσης, προμήθεια οικιακών κάδων κομποστοποίησης 360 λίτρων και κάδων ανακύκλωσης 1100 λίτρων μέσα από το πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015» του Πράσινου Ταμείου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται σε 241.080 ευρώ.

 


Χάνουμε και το ράλι Ακρόπολις....

 Μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα το τι ακριβώς γίνεται με το ράλι Ακρόπολις (άλλωστε η μυστικοπάθεια είναι κάτι που χαρακτηρίζει την οργανωτική επιτροπή), αλλά όπως φαίνεται ο εθνικός μας αγώνας μένει εκτός του αγωνιστικού ημερολογίου (WRC) για το 2014 και πιθανόν το 2015. Σύμφωνα με τον Στράτη Χατζηπαναγιώτου (άνθρωπος των αγώνων, διευθυντής του περιοδικού 4 Τροχοί και επί σειρά ετών μέλος της οργανωτικής επιτροπής του ράλι) ο αγώνας μένει στο περιθώριο κάτι που έγραψε σήμερα το πρωί στο Facebook προκαλώντας αναστάτωση:

7ο Τσακώνικο Συνέδριο στο Λεωνίδιο

 Το Αρχείον Τσακωνιάς, προς τιμή των Τσακώνων της Διασποράς και συνεχίζοντας την προσπάθεια που έχει αρχίσει για την συλλογή, διάσωση, μελέτη και δημοσίευση του ιστορικού, αρχαιολογικού, γλωσσολογικού, λαογραφικού και λοιπού θησαυρού των Τσακώνων αποφάσισε την πραγματοποίηση, στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2013, του Ζ΄ Τσακώνικου Συνεδρίου στη Λαϊκή Βιβλιοθήκη Λεωνιδίου.

     


Ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου

 Για να συζητηθούν οι τρέχουσες εξελίξεις , η γραμματεία της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου πραγματοποίησε  ανοιχτή συνέλευση με τα μέλη και τους φίλους, την Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη 2013 στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου