Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Σ. Ρομπόλης παρουσίασε στο Ναύπλιο την Ετήσια Έκθεση 2013 του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ

 Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίου- Ερμιονίδος πραγματοποίησε ημερίδα στις 23 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα συνελεύσεων του Κέντρου με θέμα: « Η Ελληνική Οικονομία και η απασχόληση 2013».

Διευκρινίσεις του ΕΚΑΒ για το δημοσίευμα μας σχετικά με το τροχαίο ατύχημα στην οδό Άργους στο Ναύπλιο στις 20/9/2013

Δελτίο τύπου

 Κατόπιν της δημοσίευσης σας σχετικά με το περιστατικό του τροχαίου ατυχήματος στο Ναύπλιο (στην οδό Άργους), την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, και την αναφορά σας για την καθυστέρηση άφιξης του ασθενοφόρου του Ε.Κ.Α.Β., θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η κλήση πραγματοποιήθηκε στις 20:21 και το άμεσα διαθέσιμο ασθενοφόρο στο σημείο του συμβάντος (το οποίο προερχόταν από το Άργος), αφίχθη στις 20:35 πράγμα που σημαίνει πως ο χρόνος άφιξης ήταν 14 λεπτά!

Το ΠΑΜΕ Αργολίδας καταγγέλλει τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας Φ.Κολεβέντη

 Η Γραμματεία Αργολίδας του Π.Α.ΜΕ. καταγγέλλει την απαράδεκτη και τραμπούκικη συμπεριφορά του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας και αναπληρωτή γραμματέα της ΓΣΕΕ, Φ. Κολεβέντη που ακόμα μια φορά δείχνει ποιος είναι ο ρόλος του, ποιος πραγματικά τον ενοχλεί και ποιανού συμφέροντα εξυπηρετεί.  Αυτό που ενοχλεί αυτόν και τους ομοίους του, πραγματικά, δεν είναι ούτε η σκληρή εκμετάλλευση που βιώνουν σήμερα οι εργαζόμενοι, ούτε βέβαια η εργασιακή ζούγκλα που βαφτίζεται ανάπτυξη από τα κόμματα της συγκυβέρνησης, την ΕΕ και το ΔΝΤ.

Στο Ναύπλιο η Πανελλαδική – Παγκυπριακή Ποδηλασία Αγάπης

 Στο Ναυπλιο βρεθηκαν οι ποδηλάτες της Πανελλαδικής – Παγκυπριακής Ποδηλασίας Αγάπης με σκοπό τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση των κοινωνικών παντοπωλείων και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αποφάσεις και δράσεις του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Αργολίδας

 Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013, στο Ειδικό Σχολείο Άργους, λόγω μη απαρτίας της 'Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Αργολίδας, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με τα παρακάτω θέματα:

Διακρίσεις για τον όμιλο Athlisis Tennis Club

Άλλη μια διάκριση για τον όμιλο Athlisis Tennis Club αυτό το Σαββατοκύριακο στο open τουρνουά που διοργάνωσε ο Ο.Α. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ για αγόρια και κορίτσια κάτω των 10 ετών! Συγχαρητήρια στον Μητσάκο Θοδωρή, λοιπόν, ο οποίος επικράτησε στον τελικό του Γεωργόπουλου Φιλ. ( ΑΟΑ Αττικός Ηλιος ) με σκορ 40, 53 και κατέκτησε την ΠΡΩΤΗ θέση!

Κριτική Τσακαλιάρη στα πεπραγμένα (;;;) της δημοτικής αρχής του δήμου Επιδαύρου για το 2012

 Την 16ην Σεπτεμβρίου 2013 η δημοτική αρχή πραγματοποίησε την προβλεπόμενη από το Νόμο λογοδοσία της για το 2012 στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό. Εμείς ως μειοψηφία επισημάναμε τις αδυναμίες, τις ελλείψεις και ασκήσαμε εμπεριστατωμένη κριτική στα θέματα που απασχολούν το Δήμο μας. Ο Δήμαρχος ξεκίνησε τη λογοδοσία κάνοντας μία ανασκόπηση της τριετούς περίπου θητείας του δικαιολογούμενος για το “μηδενικό” έργο του και αναφέροντας τις προσαρμογές των υπηρεσιών στο νέο Καλλικρατικό Δήμο και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Ήταν απολογητικός, άνευρος, χωρίς ουσία και όραμα για το μέλλον του Δήμου μας.

Οι υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού του νομού Αργολίδας συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία (βίντεο)

 Οι υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού του νομού Αργολίδας συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία με αίτημα ότι «ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ!» στο τομέα του Πολιτισμού.

 

ΠΑΜΕ Αργολίδας: Όλοι στη 48ωρη απεργία στο Δημόσιο 24-25 Σεπτέμβρη

 Συνεχίζουμε, κλιμακώνουμε τον απεργιακό αγώνα, με νέα 48ωρη απεργία 24-25 Σεπτέμβρη και Γενικές Συνελεύσεις έτσι ώστε οι ίδιοι οι συνάδελφοι να συζητούν, να αποφασίζουν, να παίρνουν την υπόθεση της οργάνωσης και της κλιμάκωσης του αγώνα στα χέρια τους. Η συμμετοχή στη 48ωρη απεργία έδειξε τις αγωνιστικές διαθέσεις που υπάρχουν στους εργαζόμενους στο Δημόσιο, για να μετατραπεί η οργή και η αγανάκτηση σε μαζική καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής.

Ανοιχτή συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου, Τετάρτη 25/9, 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου


-Την ώρα που 4.000 απολύσεις έχουν συμφωνηθεί να γίνουν μέχρι το τέλος του έτους και 12.500 ονόματα είναι έτοιμα για θυσία στο βωμό της Τρόικας
- Την ώρα που η Παιδεία και Υγεία έχουν μπει στο απόσπασμα και εκπαιδευτικοί και γιατροί παλεύουν για τη διάσωση του Δημόσιου Σχολείου και Νοσοκομείου με την κυβέρνηση να τους αντιμετωπίζει σαν κοινωνικούς παρίες
- Την ώρα που η χώρα δονείται από μαζικές απεργιακές κινητοποιήσεις και ο εργαζόμενος κόσμος συμπορεύεται με αίτημα την ανατροπή, η κυβέρνηση για να καλύψει το νέο Μνημόνιο που ετοιμάζει (αυτή τη φορά για να καταργήσει ό,τι απόμεινε από το ασφαλιστικό κράτος και κράτος πρόνοιας) ξαναέβγαλε από το συρτάρι την ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων προσπαθώντας τώρα να μας πείσει ότι, μπορεί να είχαμε νεκρό από τους φασίστες, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που είναι ακραίο και κλείνει το μάτι στη βία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου