Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Άρης Αιτωλικού - Παναργειακός 0-1

Ο Παναργειακος νίκησε τον Αρη Αιτωλικού 0-1. 

1-2 έχασε ο Πανναυπλιακός από τον Μεσσηνιακό


Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής στο 4ο όμιλο της Γ΄Εθνικής ως εξής:

Επερώτηση ευρωβουλευτή του Κ.Κ.Ε Γ. Τούσσα για την ιδιωτικοποίηση της Καραθώνας

 Σε εξέλιξη βρίσκεται από το ΤΑΙΠΕΔ η διαδικασία ιδιωτικοποίησης της παραλίας της Καραθώνας - έκτασης 1000 στρεμμάτων - στο Ναύπλιο Αργολίδας, με σοβαρές επιπτώσεις για την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα της ευρύτερης περιοχής. Απαράδεκτη απόφαση, που εντάσσεται στην αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, της ΕΕ και της τρόικας, για την παράδοση δημόσιων χώρων και υποδομών της χώρας σε μονοπωλιακούς ομίλους. Η εμπορευματοποίηση της παραλίας της Καραθώνας μεθοδεύεται εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ. Ανδριανός για το "ΣΠΑΡΤΑΘΛΟ 2013"

Ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός, στον χαιρετισμό του κατά την τελετή βράβευσης των αθλητών και αθλητριών που συμμετείχαν στο Σπάρταθλο 2013, χθες Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

Μια ποδηλατοβόλτα από τους ποδηλάτες Ναυπλίου για «Γνωριμία με τον υγρότοπο της περιοχής μας»

 Μια ποδηλατοβόλτα την Κυριακή 6 Οκτωβρίου από το Ναύπλιο προς την Ν. Κίο. 

Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ Αργολίδας: Είμαστε μπροστάρηδες στους δημοκρατικούς αγώνες, καταγγέλλουμε τη βία, το μίσος, τους διαχωρισμούς

 Σταθερή και αδιαπραγμάτευτη θέση του ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι η δημοκρατική και πολιτική σταθερότητα , η δικαιοσύνη και η εξάλειψη φαινομένων βίας, φόβου, ρατσισμού και εκτροπής από την δημοκρατική πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου