Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Η άγνωστη επιγραφή των Μυκηνών !

 Ιδού η «αόρατη» και… τρίγλωσση επιγραφή της Πύλης των Λεόντων, των κυκλώπειων τσιμεντοκατασκευών*, του Οχυρού της Πόλεως των Μυκηνών, όπως αυτή φαινόταν πριν από το 1970 και έχει αποθανατισθεί –περισσότερο ή λιγότερο επιτυχώς– σε φωτογραφίες που κοσμούν προσωπικές συλλογές, αναμνηστικά δελτάρια και σχετικά βιβλία.

Ξεκινούν τα μαθήματα από τον Σκακιστικό Σύλλογο Ναυπλίου

Η Σκακιστική Σχολή οργανώνει μαθήματα σκάκι ΑΡΧΑΡΙΩΝ, ΜΕΣΩΝ, ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ
(Παλ. Εργατικές Κατοικίες Ναυπλίου) 

Συλλυπητήρια από τον Πανναυπλιακό

 Το διοικητικό συμβούλιο του Πανναυπλιακού εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον άδικο θάνατο του υιού του ορθοπεδικού ιατρού Δημητρίου Κατσένη και μέλους της Ε.Π.Σ. Αργολίδας

«Σπάρταθλον 2013» θριάμβευσε ο Ολιβέιρα

 Ο Πορτογάλος Ζοάο Ολιβέιρα αναδείχθηκε νικητής στο 31ο Σπάρταθλον, που ολοκληρώθηκε χθες με τον τερματισμό των αθλητών μπροστά στο άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη. Από ελληνικής πλευράς, ο Στέργιος Αναστασιάδης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατέλαβε την 10η θέση με χρόνο 27.44.10. 

Ανακοίνωση του ΚΚΕ Αργολίδας για τις εξελίξεις μετά το δολοφονικό χτύπημα της Χρυσής Αυγής

 «1. Το ΚΚΕ καλεί το λαό και τη νεολαία σε μαζική καταδίκη και απομόνωση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής. Καλεί σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Καμία ανοχή στους αδίστακτους νοσταλγούς του Χίτλερ.

Μ. Αγγελάκας: « Αγώνας δρόμου να μη χαθούν κονδύλια του ΕΣΠΑ που δεν τα «αγγίζει» το Μνημόνιο»

 Αναλυτικά στοιχεία για την πορεία των έργων του ΕΣΠΑ, που εκτελούνται στις τρεις Περιφέρειες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης παρουσίασε, σήμερα, στη 5η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα – Πελοπόννησος – Ιόνια Νησιά 2007 – 2013», ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Μανώλης Αγγελάκας.

Νέες χρεώσεις στους αγρότες από τη νομιμοποίηση των γεωτρήσεων

 Αντιμέτωποι με καινούριες χρεώσεις πρόκειται να έρθουν, πιθανότατα από το 2017, όσοι αγρότες διαθέτουν γεώτρηση και αποκτήσουν άδεια μέχρι το τέλος του 2013. Η πρόταση της Κομισιόν είναι να πληρώνουν ακόμα και οι αγρότες που αντλούν νερό μέσω γεωτρήσεων από τα υπόγεια ύδατα.

Σύνδεση της ΔΟΥ Ναυπλίου και του ΚΕΦΥ Κρανιδίου με το ΤΑΞΙΣ 2

 Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός, μετά από σχετική επικοινωνία του με τον αρμόδιο Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Μαυραγάνη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Χάρη Θεοχάρη, έλαβε την διαβεβαίωση...

Διοικητικό Συμβούλιο στο Επιμελητήριο Αργολίδας

 Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αργολίδας θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: 

Μια άλλη εποχή στη 5η έκθεση κλασσικών οχημάτων της ΑΡΣΟΕ στο Άργος

 Ο ΑΡΣΟΕ διοργάνωσε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, την "5η Έκθεση Κλασσικών Οχημάτων" στην Κεντρική Πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου