Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Δικογραφία για πλημμελή φύλαξη ανηλίκου εναντίον των γονιών του βρέφους που βρέθηκε να μπουσουλάει σε λεωφόρο του Ναυπλίου

Ρεπορτάζ
ΓΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ
 Αδυνατεί να χωρέσει ανθρώπινος νους όσα διαδραματίστηκαν χθες το πρωί σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους του Ναυπλίου, με πρωταγωνιστή ένα βρέφος που βρέθηκε να μπουσουλάει ημίγυμνο μέσα στην κίνηση των αυτοκινήτων!

Κείμενο διαμαρτυρίας γιατρών για τη μη λειτουργία Αξονικού τομογράφου στις γενικές εφημερίες της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΠΡΟΣ
6η ΥΠΕ
Υπουργείο Υγείας


ΘΕΜΑ: Λειτουργία Αξονικού τομογράφου στις γενικές εφημερίες της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου.

 Έχουμε την τιμή να σας γνωρίσουμε ότι έχουν γίνει επανειλημμένες συναντήσεις με τον Διοικητή του Ενοποιημένου Νοσοκομείου Αργολίδας κο Αρχοντα Ιωάννη με θέμα την λειτουργία του Αξονικού τομογράφου στις γενικές Εφημερίες της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου. 

Άγνωστη Αργολίδα: Σπήλαιο Ανδρίτσας

 Το σπηλαιόβαθρο της Ανδρίτσας βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα του νομού Αργολίδας, στις υπώρειες του όρους Ζάβιτσα, ανάμεσα στους οικισμούς Βελανιδιά και Ανδρίτσα του Δήμου Λέρνας, στη θέση Βιγλίτσα.

Ο Ηλίας Πουρσανίδης με τους μικρούς ποδοσφαιριστές της "Πανναυπλιακός-Ακαδημία ΄98" (βίντεο)

 Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου ο Ηλίας Πουρσανίδης παρευρέθηκε και μίλησε στους μικρούς ποδοσφαιριστές της "Ακαδημίας ΄98" του Πανναυπλιακού, στις εγκαταστάσεις του Centro Sportivo στο Ναύπλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου