Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Διπλό φιλικό ο Παναργειακός με τον Παναρκαδικό

Αύριο Τετάρτη ο Παναργειακός παίζει στην Τρίπολη με τον Παναρκαδικό. Ώρα έναρξης 5:30

Σύλλογος Διδασκόντων 1ου ΕΠΑ.Λ. Ναυπλίου: Ζητάμε την αναθεώρηση της απόφασης και την επαναφορά των τομέων που καταργήθηκαν

 Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς αλλά και της συζήτησης στη Βουλή του νομοσχεδίου για την εκπαίδευση ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ναυπλίου εκφράζει την απογοήτευσή του για την αιφνιδιαστική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την κατάργηση του τομέα Υγείας – Πρόνοιας από τα Επαγγελματικά Λύκεια και τις Επαγγελματικές Σχολές.

Η διασφάλιση της Κυριακάτικης αργίας στο επίκεντρο συνεδρίασης της Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου

 Το Σάββατο 31/08/2013 και την Κυριακή 01/09/2013 πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο το Προεδρείο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας των Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος με τη φιλοξενία του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου.

Στο πλευρό της εκκλησίας ο Δήμος Ναυπλιέων

Δελτίο τύπου

 Μέσα στις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στην χώρα, τα τελευταία χρόνια o Ιερός Ναός της Ευαγγελίστριας έχει αναλάβει, την πρωτοβουλία της δημιουργίας συσσιτίου για τους απόρους του Δήμου.

 

Ο δισεκατομμυριούχος Alberto Bailleres με την πολυτελή θαλαμηγό MAYAN QUEEN VI στο Ναύπλιο (βίντεο)















 Tα γενέθλια του γιόρτασε στην Ελλάδα (Πάτμο και Ναύπλιο) ο 82χρονος Μεξικάνος δισεκατομυριούχος Alberto Bailleres ιδιοκτήτης χρυσορυχείων χρυσού, αργύρου μολύβδου , ψευδαργύρου και της μπύρας shol.

Ξεκινούν οι ακαδημίες του Πανναυπλιακού

 Φίλες και φίλοι, ξεκινάμε! Την Τετάρτη 4/9 και ώρα 18.00 πραγματοποιείται στο Centro Sportivo (οδός Αγ. Αδριανού) η πρώτη συγκέντρωση των παιδιών της Ακαδημίας του Πανναυπλιακού. 

 

Λήξη των "ΤΙΡΥΝΘΕΙΩΝ 2013"

 Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013 ο Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Τίρυνθας σας προσκαλεί στη λήξη των "ΤΙΡΥΝΘΕΙΩΝ 2013", παρουσιάζοντας τη θεατρική παράσταση "Αντιγόνη" του Σοφοκλή, από τη θεατρική ομάδα του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ του Δήμου Ναυπλιέων!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου