Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Νικάει ο Διομήδης την ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο 14 - 11

  Σε ένα πολύ σκληρό αγώνα με πολλές δίλεπτες αποβολές και από τις δυο ομάδες έληξε πριν από λίγο το πρώτο ημίχρονο του μεγάλου τελικού ανάμεσα στον Διομήδη και την ΑΕΚ στο ΔΑΚ της Αγίας Τριάδας.

 

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε Αργολίδα, Αρκαδία,Κορινθία και Λακωνία

 Πραγματοποιήθηκε από χθες 31-5-2013, έως και σήμερα 1-6-2013 τις πρώτες πρωινές ώρες, εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας και της Λακωνίας. Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε επτακόσια ένα άτομα, εκ των οποίων πεντακόσιοι τριάντα ένα ήταν ημεδαποί και εκατόν εβδομήντα ήταν αλλοδαποί καθώς και σε τετρακόσια τριάντα πέντε οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά εκατόν δεκατρία άτομα, από τα οποία σαράντα ήταν ημεδαποί και εβδομήντα τρεις ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν είκοσι τέσσερα  άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι: 

Εθελοντική αιμοδοσία στο Τολό

 Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Τoλού διοργανώνει Εθελοντική  Αιμοδοσία στις 02/06/2013
(ώρες 09:00 - 13:30) στο Πνευματικό Κέντρο Τολού

Αυτός είναι Παπάς - Έδωσε 2.023.160 ευρώ και αποφυλάκισε 15.382 άπορους κρατούμενους

  Ένα απίστευτο ρεκόρ ανθρωπιάς έχει κάνει ο αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Ραπτόπουλος. Πλήρωσε, με συνδρομές πιστών, αλλά και με δικά του χρήματα, 2.023.160 ευρώ και αποφυλάκισε 15.382 άπορους κρατούμενους.

Χορηγία 10.000€ ως υποτροφία στους δύο πρωτεύσαντες αποφοιτήσαντες του Εσπερινού Λυκείου Ναυπλίου από τον Α. Μελισσηνό

 Αξιότιμε Κύριε Προϊστάμενε Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας,
Αξιότιμες Κυρίες, Αξιότιμοι Κύριοι,

 Ονομάζομαι Παναγιώτης Γερ. Μελισσινός, Δικηγόρος Ναυπλίου, και μου ζητήθηκε από το θείο μου Αδριανό Μελισσηνό, Αντεπιστέλλον μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, Ομότιμο Καθηγητή Πειραματικής Φυσικής του Πανεπιστημίου του Ρότσεστερ των ΗΠΑ, να διαβιβάσω προς τη Διεύθυνση Σας την επιθυμία του να χορηγήσει προς το Γενικό Εσπερινό Λύκειο Ναυπλίου το ποσό των 10.000€ με τη μορφή 10 ετησίων δόσεων, 1.000€ έκαστης ως υποτροφία στους δύο πρωτεύσαντες αποφοιτήσαντες του Σχολείου. 

Σωματείο Πυροσβεστών Αργολίδας & Αρκαδίας: Δεν μπορούμε να επιβιώσουμε και να ζήσουμε τις οικογένειες μας

 Χρόνο με το χρόνο τα εργασιακά προβλήματα που αφορούν τους συμβασιούχους και 5ετης πυροσβέστες τους ήρωες του καλοκαιριού όπως τους ονόμαζαν, διογκώνονται χωρίς κανείς από την κυβέρνηση να κάνει μια προσπάθεια να δώσει μια λύση. Σε οικονομική εξαθλίωση και σε μια πολυετή ομηρία βρίσκονται 1500 συμβασιούχοι πυροσβέστες μαζί και οι οικογένειες τους καθώς δεν έχει πραγματοποιηθεί για φέτος ακόμη η πρόσληψη τους στο Πυροσβεστικό Σώμα, και δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το πότε θα γίνει .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου