Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Βούλιαξε από κόσμο η παραλία της Καραθώνας

 Με την ζέστη να χτυπάει τους 38 βαθμούς Κελσίου τις μεσημεριανές ώρες, η παραλία της Καραθώνας γέμισε από λουόμενους το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. 

Χοροί και τραγούδια του τόπου μας από τον επιμορφωτικό σύλλογο Αγίας Τριάδας-Μιδέας

Με την ευκαιρία των εορταστικών εκδηλώσεων επί τη εορτή του Αγίου Πνεύματος το Σάββατο 22 Ιουνίου 2013 στην πλατεία του χωριού της Αγίας Τριάδας της Δημοτικής Ενότητας Μιδέας πραγματοποιήθηκε παραδοσιακή εκδήλωση με χορούς και τραγούδια του τόπου μας από το χορευτικό Τμήμα του Επιμορφωτικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας.

Στην Αφρική περνούν καλύτερα από το Αραχναίο

emal αναγνώστη

Τα τελευταία δυο χρόνια μένω σε ένα χωρίο στην Αργολίδα με μεγάλη ιστορία, το χωρίο λέγετε ΑΡΑΧΝΑΙΟ ... Το κράτος ο Δήμος και το σύστημα έχει παραμελήσει τους ανθρώπους και τους θεωρεί πολίτες δεύτερης κατηγορίας νομίζω στην φυλακή έχουν καλύτερες συνθήκες διαβιώσεις.

Έκκληση για τρόφιμα από το Αντιφασιστικό Μέτωπο Αργολίδας

 Τα Κοινωνικά Παντοπωλεία, του Άργους και της Πύλης Πολιτισμού στο Ναύπλιο έχουν άμεση ανάγκη από τρόφιμα. Ζητάνε λάδι, γάλα, ζάχαρη, όσπρια, ζυμαρικά και χαρτιά υγείας, χαρτοπετσέτες, σαμπουάν δευτερευόντως. 

Νέο ντοκιμαντέρ του Γ.Αντωνίου "Η νέα Κίος του χθές" (βίντεο)

  Ένα νέο ντοκιμαντέρ -σε πρώτη προβολή- και μιά Φωτογραφική Έκθεση με δεκάδες παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες, θα έχουν την ευκαιρία να δουν όσοι βρεθούν τη Παρασκευή 28 του μήνα ,στις 9 το βράδυ στο προαύλειο του Μορφωτικού Συλλόγου της Νέας Κίου, σε εκδήλωση που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος και η ΚΕΔΑΜ.

Άδωνις και Ευγενία στην Καραθώνα για μπάνιο

  Τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ευγενία Μανωλίδου εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Κυριακή στην παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου