Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Τσάκαλης-Θέμελης: "Δεν υπαρχή ούτε ιερό ούτε όσιο - Ο Γραμματικόπουλος πλέον η μόνη Ελπίδα"

Δελτίο τύπου

 Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση, επιστημονικής φαντασίας, ορισμένων δημοτικών συμβούλων αναφορικά με το ψήφισμα συμπαράστασης προς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, του δημοτικού συμβουλίου.


Στην ανακοίνωση τους κατηγορούν αφενός τον κ. Γραμματικοπουλο τάχα ότι απουσίαζε σκοπίμως(!!) και αφετέρου εμάς γιατί ψηφίσαμε το ψήφισμα κατόπιν, υποτίθεται, εντολών του. Θα έπρεπε τουλάχιστον να ντρέπονται γιατί το θέμα ήρθε στο συμβούλιο εκτός ημηρεσίας διάταξης από τον κ. Γκιόλα, επομένως κανείς δεν μπορούσε να το γνωρίζει από πριν, και γιατί ο κ.Γραμματικόπουλος ήταν, από το μεσημέρι, στην Αθήνα λόγω προβλήματος υγείας του πατέρα του απ’όπου γύρισε αργά το βράδυ.

Σε ότι δε αφορά εμάς είναι γνωστό ότι λειτουργούμε ως ανεξάρτητες προσωπικότητες και όχι ως πρόβατα και αυτό είναι άλλωστε και το μεγάλο πλεονέκτημα της Δημοτικής μας Παράταξης και του επικεφαλής μας, του Χρήστου Γραμματικόπουλου.

Επομένως δεν πρόκειται να απολογηθούμε σε κανέναν για τις απόψεις μας . Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος, προς τιμήν του, μας δίνει την δυνατότητα να νιώθουμε και να λειτουργούμε ελεύθερα και δημοκρατικά. Αυτή η έντιμη στάση του είναι που τον κάνει να ξεχωρίζει και να αποτελεί, ίσως, την τελευταία ελπίδα αλλαγής για τον Δήμο μας.


ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΘΕΜΕΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Δημοτικοί Σύμβουλοι
ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου