Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Συνάντηση Σαμαρά και Μανιάτη για τα κοιτάσματα φυσικού αερίου

 Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά και τον υπουργό ΠΕΚΑ Γ.Μανιάτη πρόκειται να έχει αύριο αντιπροσωπεία της Κοινοπραξίας εκμετάλλευσης Σαχ Ντενίζ του Αζερμπαιτζάν, ενόψει της ανακοίνωσης της απόφασης για την επιλογή του αγωγού που θα κατασκευαστεί για να μεταφέρει το αέριο στην Ευρώπη.

Ανδριανός: Το στοίχημα για όλους μας είναι να βγει η χώρα από αυτή την περιπέτεια (βίντεο)

  «Το στοίχημα για όλους μας είναι να βγει η χώρα από αυτή την περιπέτεια», δήλωσε κατά την άφιξή του στη βουλή ο νέος υφυπουργός Πολιτισμού αρμόδιος για θέματα αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός.

Οι Προσυνεδριακές Συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Άργολίδας

 Την Τετάρτη 26 Ιουνίου και ώρα 7:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου ανοιχτή συνέλευση της Οργάνωσης Ναυπλίου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, στο πλαίσιο των προσυνεδριακών διαδικασιών ενόψει του επικείμενου ιδρυτικού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ. Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου να λάβουν μέρος. Οι θέσεις και το καταστατικό του νέου φορέα θα αναπτυχθούν από μέλη της Κ.Ε.

 

Στους 16 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τένις 2013 κάτω των 16 ετών ο Ανδρέας Δελής

Ύστερα από μεγάλη μάχη απέναντι στον Ηλιόπουλο Βασίλη (ΑΟΑ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ) νούμερο 2 του ταμπλό ο Ανδρέας Δελής του Athlisis tennis club έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στους 8, καθώς ηττήθηκε με 76(5), 75.

Τελετή λήξης του προγράμματος Θερινής Πρακτικής Άσκησης 2013 του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard στο Ναύπλιο

 Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013 και ώρα 6:30μ.μ. στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard στο Ναύπλιον (Αίθουσα διαλέξεων «Οικογενείας Νίκου Μαζαράκη»), θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης του προγράμματος Θερινής Πρακτικής Άσκησης 2013 του Κ.Ε.Σ.

Η έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής απέτρεψε τα χειρότερα

 Φωτιά εκδηλώθηκε τις μεσημεριανές ώρες σε αγροτική έκταση ανάμεσα στο Αργολικό και την Αγία Τριάδα.

Μουσικός Ιούλιος στο Ναύπλιο

Ο Ιούλιος στο Ναύπλιο είναι γεμάτος μουσική. Μια πλειάδα από γνωστούς καλλιτέχνες δίνουν κάθε Παρασκευή του Ιουλίου ραντεβού με τους φίλους της μουσικής στον χώρο της Αρβανιτιάς, κάτω από το φωτισμένο Παλαμήδι. 

Στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στα Τρίκαλα συμμετείχε ο ΑΡΙΣΤΕΑΣ

 Αν και μικρός (γεννημένος το 1998) ο Πλατής Δημήτρης ακοντιστής και αθλητής του ΑΡΙΣΤΕΑ με προπονητή τον Κ. Καμποσο  συμμετείχε στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στα Τρίκαλα με αθλητές του 1996 και 1997. Στα «ΘΩΔΕΙΑ» είχε πιάσει το όριο με βολή 49,06 μ δίνοντας του το εισιτήριο της συμμετοχής στην μεγαλύτερη κατηγορία. 

Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση (βίντεο)

 Βίντεο από την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Ικανοποίηση Μπόλλα για την τοποθέτηση Ανδριανού και Μανιάτη στη νέα κυβέρνηση

 Ιδιαίτερα ικανοποιημένος δηλώνει ο σύμβουλος επί αθλητικών θεμάτων του πρωθυπουργού Γ. Μπόλλας από την τοποθέτηση του βουλευτή Αργολίδας Γ.Ανδριανού στην θέση του υφυπουργού Αθλητισμού στην νέα κυβέρνηση.

Όλοι οι επαγγελματίες στην αυριανή κατάληψη των γραφείων του ΟΑΕΕ στο Ναύπλιο

 Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Έμπορων Αργολίδας Τετάρτη 26/06/13 στις 10:00 το πρωί πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας με κατάληψη των γραφείων του Ο.Α.Ε.Ε (Τ.Ε.Β.Ε) στο Ναύπλιο και καλεί όλους να συμμετέχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ : 

Ξάφνιασε ευχάριστα με ανέκδοτο και τον Εθνικό ύμνο ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρος (βίντεο)

Την Κυριακή, 23 Ιουνίου, παραμονή της Αγίας Τριάδας, στο Μέρμπακα (Αγία Τριάδα), αφού τελείωσε η περιφορά της εικόνας, ο εφημέριος πρ. Γ. Μητροσύλης έπλεξε το εγκώμιο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, τονίζοντας την μεγάλη δράση του. Αυτός ανταπέδωσε τις ευχαριστίες λέγοντας πως ο κόσμος που προσήλθε στο ιερό πανηγύρι της Αγίας Τριάδας τού έκανε ιδιαίτερη εντύπωση για την σεμνότητα και την ευλάβεια πού είχε.

Τελείωσε δε τις ευχαριστίες του με ένα ανέκδοτο, συμβολικό!

Με τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΧΑΝΙΑ ξεκίνησε το Πανελλήνιο τουρνουά παμπαίδων DIOMIDIS CUP


Άνοιξε η αγωνιστική αυλαία των παιχνιδιών στο Πανελλήνιο τουρνουά παμπαίδων στο Handball σήμερα Δευτέρα 25 Ιουνίου 2013.

Μια παράσταση φτιαγμένη για παιδιά (μικρά & μεγάλα) στο Athlisis tennis club

Εορτασμός Ημέρας Τιμής Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας στο Ναύπλιο

 Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας κ.Θωμάς Παπαδημητρίου σας προσκαλεί να παραστείτε στην τελετή εορτασμού της Ημέρας Τιμής Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013 και ώρα 10:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου.

Τέσσερις Πελοποννήσιοι υπουργοί στην νέα κυβέρνηση











 Τέσσερις Πελοποννήσιοι (περιφέρεια), συμμετέχουν στο νέο δικομματικό Κυβερνητικό σχήμα: Δύο από την Αργολίδα: Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης και Υφυπουργός Αθλητισμού: Γιάννης Αδριανός.

Διακοπές στην Ερμιόνη ο Τζον Τέρι της Τσέλσι

 Στην  Ερμιόνη περνά τις διακοπές του ο 33χρονος στόπερ της Τσέλσι, Τζον Τέρι, ο οποίος για 2η συνεχόμενη χρονιά επέλεξε τη χώρα μας για να ξεκουραστεί.

Άλλη άποψη για το άρθρο "Στην Αφρική περνούν καλύτερα από το Αραχναίο"

email αναγνώστη

Μένω κι εγώ σε αυτό το αν μη τι άλλο <<ιστορικό>> χωριό και είναι επιλογή μου χωρίς εννοείτε να έχω από κανέναν απαίτηση να μου μειώσει τον χρόνο μου για να βρεθώ στο Ναύπλιο η σε όποια άλλη πολη με τις όποιες ανέσεις μου προσφέρει. 

312 αιτήσεις από άπορους για δωρεάν τρόφιμα υποβλήθηκαν στο δήμο Ναυπλιέων

Συνολικά τριακόσιες δώδεκα (312) αιτήσεις υποβλήθηκαν στο Δήμο Ναυπλιέων για ένταξη στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα Δωρεάν διανομής τροφίμων σε απόρους για το έτος 2013. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου