Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

SOS - Ξέμειναν από τρόφιμα τα Κοινωνικά παντοπωλεία Άργους και Ναυπλίου

  SOS εκπέμπουν τα κοινωνικά παντοπωλεία του δήμου Άργους Μυκηνών και της "Πύλης Πολιτισμού" στο Ναύπλιο. Οι σκηνές που διαδραματίζονται καθημερινά με άπορους συμπολίτες μας που εκλιπαρούν για ένα κουτί γάλα για τα παιδιά τους είναι τραγικές και ποιο τραγικό ακόμα είναι πως και τα δυο παντοπωλεία έχουν ξεμείνει στην κυριολεξία από τρόφιμα.

Σύλληψη για ληστεία και κατοχή εκρηκτικών υλών

 Σήμερα Παρασκευή 28-6-2013 στις 09.00 στο Κρανίδι, συνελήφθη 44χρονος ο οποίος την 9-12-2012 στον Πειραιά Αττικής, διέπραξε ληστεία.

Τραγωδία στο Κρανίδι - 47χρονος αυτοκτόνησε δίπλα από την νεκρή μητέρα του

 Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία έχει συγκλονίσει τους κατοίκους στο Κρανίδι Αργολίδας, που βρήκαν νεκρή στο κρεβάτι της μια ηλικιωμένη συγχωριανή τους σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης. Σε άλλο δωμάτιο, όμως, είχε βάλει τέλος στη ζωή του ο γιος της που ζούσε για αρκετό καιρό δίπλα στη σορό της μην μπορώντας να την αποχωριστεί!

Ομιλία Δ. Μανωλάκου στο Ηλιόκαστρο για τα ζητήματα των αγροτών και τις πολιτικές εξελίξεις

 Η Τ.Ε. Αργολίδας του ΚΚΕ με αισιοδοξία απευθύνει κάλεσμα για συζήτηση-συμμετοχή και συσπείρωση σε όλους τους φτωχούς αγρότες, εργάτες, αυτοαπασχολούμενους, άνεργους, νέους και τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών.

Χοροί από κάθε γωνιά της Ελλάδος από το Λύκειο Ελληνίδων Άργους

 Το Λύκειο Ελληνίδων Άργους σας προσκαλεί στην τελική παράσταση για να σας παρουσιάσει με κέφι και μεράκι χορούς από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη από τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους

  Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Άργους, παρευρέθηκαν  στην εκδήλωση αλληλεγγύης που διοργανώθηκε χθες 27 Ιουνίου, στην Ν. Κίο , για τον νεαρό συμπολίτη μας, που πάσχει από λευχαιμία.

Παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Σχεδίου: Ενίσχυση της Απασχόλησης σε θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

 Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Σχεδίου: Ενίσχυση της Απασχόλησης σε θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου «Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ συνΕΡΓΑΖΕΤΑΙ»  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου και ώρα 13.00, στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου (25ης Μαρτίου 2, Ναύπλιο).

Συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Αργολίδας

 Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 03 Ιουλίου 2013 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Σε πηγές και super market καταφεύγουν οι δημότες του Ναυπλίου για νερό (βίντεο συνέντευξη Κωστούρου)

  Μετά τις σοβαρές ζημιές που προκλήθηκαν το βράδυ στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης του Ναυπλίου οι δημότες καταφεύγουν σε τοπικές πηγές και τα super market για να προμηθευτούν νερό.

Επιστημονική Ημερίδα με θέμα:«ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΙΓΕΣ – ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΟΝ ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ»

 Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους Μυκηνών και η Επιτροπή Αναδείξεως Αρχαιοτήτων Δήμου Άργους-Μυκηνών διοργανώνουν επιστημονική ημερίδα με αντικείμενο τις γενεαλογίες των Μακεδόνων βασιλέων και την καταγωγή τους εκ των Τημενιδών απογόνων του Ηρακλέους.

Ξεκινάει σήμερα το Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης ανδρών Β΄ Εθνικής κατηγορίας στο Ναύπλιο

 Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης ανδρών Β΄ Εθνικής κατηγορίας Α΄φάση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 28/6 και το Σάββατο 29/6/2013 στο κολυμβητήριο Ναυπλίου.

Αποχώρησε ο Ε. Πiλιγκίκος από τον Παναργειακό με αιχμές για Παραβάντη

 Δήλωση Ευάγγελλου Πιλιγκίκου γαι την αποχώρηση του από το Δ.Σ του Παναργειακού:

BEATS PARTY στην παραλία της Καραθώνας στις 17 Ιουλίου












 Ήρθε η ώρα αγαπητέ κόσμε, για το πρώτο επίσημο BEATS PARTY, στην παραλία της Καραθώνας, Ναύπλιο! From sunset to sunrise, σε ρυθμούς House, Electro, Dubstep, DrumandBass και Psychedelic, και φυσικά ελεύθερη είσοδο από παντού!

Η «Χορωδία Δωματίου του Κρατικού Ωδείου της Μόσχας» στο Ναυπλίο

 Με την ευκαιρία των 20 χρόνων από την ίδρυση της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας, η Χορωδία Δωματίου “Κλάσσικα» (του Διεθνούς Ιδρύματος της ενότητας των Ορθοδόξων λαών) και η «Χορωδία Δωματίου του Κρατικού Ωδείου της Μόσχας» από τη Ρωσία, θα δώσουν συναυλία...

Το Κουιντέτο Νυκτών Εγχόρδων Ζακύνθου στο Άργος

 Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του ¨Φεστιβάλ Άργους 2013¨ που διοργανώνει η Κ.Ε.Δ.Α-Μ, θα πραγματοποιηθεί Συναυλία από το Κουιντέτο Νυκτών Εγχόρδων Ζακύνθου, την Τετάρτη 3 Ιουλίου στον αύλειο χώρο του Ι. Ν. Τιμίου Προδρόμου στο Άργος στις 9.00 το βράδυ.

Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη.

Χωρίς νερό το Ναύπλιο
















 Στις 1.20 την νύχτα προέκυψαν 2 σοβαρές ζημιές στον κεντρικό αγωγό που υδροδοτεί το Ναύπλιο. Ποιο συγκεκριμένα, μία ζημιά προκλήθηκε στον αγωγό απέναντι από το ΚΤΕΟ και άλλη μια μεταξύ Κίου και Μύλων!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου