Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Απεβίωσε γιατρός στο νοσοκομείο του Άργους την στιγμή που χειρουργούσε

 Σοκ στην ιατρική κοινότητα προκάλεσε ο θάνατος του χειρούργου Γιώργου Δαφνομίλη 48 ετών κατά την διάρκεια χειρουργείου στο Νοσοκομείο Άργους.

Συγκέντρωση τροφίμων για τα κοινωνικά Παντοπωλεία Άργους και Ναυπλίου

 Την Τετάρτη 26 Ιουνίου το απόγευμα, στις 7, στην πλατεία Δημαρχείου στο Ναύπλιο τα μέλη του Αντιφασιστικού Μετώπου Αργολίδας συγκέντρωσαν τρόφιμα για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία, του Άργους και της Πύλης Πολιτισμού στο Ναύπλιο που έχουν άμεση ανάγκη.

Προσυνεδριακή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ σε Ναυπλίο και Άργος


Την Τετάρτη 26 Ιουνίου και ώρα 7:30 μ.μ. θα πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου ανοιχτή συνέλευση της Οργάνωσης Ναυπλίου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, στο πλαίσιο των προσυνεδριακών διαδικασιών ενόψει του επικείμενου ιδρυτικού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ.

Φωτιά σε αγροτική έκταση κοντά στην Μονή Καρακαλά

 Φωτιά εκδηλώθηκε στις 16:45 σήμερα σε αγροτική έκταση με ελαιόδεντρα στην περιοχή "Ξυρόβρυση" (πλησίον της Μονής Καρακαλά).

Διαμαρτύρονται οι αστυνομικοί της Αργολίδας γιατί... φυλάνε το σπίτι του τέως βασιλιά στο Κρανίδι

 Επιστολή προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. με κοινοποίηση στην πολιτική ηγεσία του Σώματος απέστειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με τη φύλαξη της οικίας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στην Αργολίδα.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MOTOCROSS στα Φύχτια

Το αθλητικό σωματείο «ΦΙΛΜΑ » διοργανώνει τον 3ο αγώνα του πρωταθλήματος ‘’Motocross Νότιας Ελλάδος’’. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο 2725/99, τον Γενικό κανονισμό αγώνων Μοτοσυκλέτας, τον Γενικό κανονισμό αγώνων Μotocross και τον παρόντα ειδικό κανονισμό.

Συλλήψεις στο Άργος για χρέη ενός εκατομμυρίου ευρώ

 Συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στο 'Αργος, από αστυνομικούς της ασφάλειας, δύο Έλληνες 38 και 42 ετών αντίστοιχα, για οφειλές προς το Δημόσιο που υπερβαίνουν συνολικά το 1 εκατ. ευρώ.

Διαμαρτυρία του Σωματείου Οικοδόμων Ναυπλίου για την Καραθώνα

Πανό ανάρτησε το σωματείο οικοδόμων και τεχνιτών Ναυπλίου στα κελιά του Αγίου Κωνσταντίνου στην παραλία της Καραθώνας Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου