Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Διεθνές φιλικό παιχνίδι του Α.Ο.Σ. Μπουμπουλίνας κόντρα στην Εθνική Νέων U17 του Μεξικό

 Η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα των Σπετσών Α.Ο.Σ. Μπουμπουλίνα θα γιορτάσει την επάνοδο της στην Α1 κατηγορία της Ε.Π.Σ. Αργολίδας με διεθνές φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Εθνική Νέων U17 του Μεξικό. 

Ξεκινούν οι εκδηλώσεις του ¨Φεστιβάλ Άργους 2013¨

 Την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013 και ώρα 9.00 το βράδυ στους Στρατώνες Καποδίστρια, το σύνολο Rindineddha του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας θα παρουσιάσει 10 τραγούδια μεταξύ των οποίων ταραντέλες, νανουρίσματα, τραγούδια της ξενιτιάς και άλλα. Αποτελείται από 20μελή ορχήστρα και 15 μελή χορωδία. 

Εορτασμός «Ημέρας τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

 Στις 30 Ιουνίου 2013, Κυριακή των Αγίων Πάντων, θα εορταστεί, πανελλαδικά, η καθιερωμένη «Ημέρα τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας».

Δάνεια με την εγγύηση της ΤΕΜΠΕ Α.Ε.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Γνωρίζετε καλά την πορεία εντός της κρίσης των εγγυημένων δανείων μέσω ΤΕΜΠΜΕ και τον εγκλωβισμό των συναδέλφων μας δανειοληπτών, που αδυνατούν να εξοφλήσουν τις οφειλές τους. Η ρύθμιση των οφειλών με την ΚΥΑ 12991/13.11.2012, δεν έδωσε ουσιαστική διέξοδο στο αδιέξοδο των συναδέλφων μας. 

"Τρώτε φίλοι μας και πίνετε" στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου

 Ο πολιτιστικός σύλλογος Αρχαίας Επιδαύρου σας προσκαλεί σε ένα΄΄ Μαυροθαλασσίτικο γλέντι΄΄ στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου την Πέμπτη 4 Ιουλίου, με την παρουσία του χορευτικού τμήματος και του εργαστηρίου παραδοσιακού τραγουδιού του πολιτιστικού συλλόγου Αρχαίας Επιδαύρου. Μαζι μας η ορχήστρα του Παναγιώτη Λάλεζα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου