Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΦΑΡΣΑ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ



Φάρσα αποδείχτηκε το τηλεφώνημα για βόμβα που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Δικαστήριο του Ναυπλίου. Μετά από έλεγχο της Αστυνομίας υπάλληλοι του Δικαστηρίου μπήκαν και πάλι στο κτίριο μετά από περίπου 1 ώρα. Σήμερα ήταν αρκετά προγραμματισμένα δικαστήρια και ίσως κάποιος από τους δικαζόμενους ήθελε να καθυστερήσει τη δίκη του.....

5.000 κατεδαφίσεις αυθαιρέτων εντός του μήνα

 Στην κατεδάφιση περίπου 5.000 αυθαιρέτων είναι έτοιμη να προχωρήσει η κυβέρνηση, ίσως και εντός του μήνα. Το σχέδιο κατεδάφισης αφορά αυθαίρετα κτίσματα σε όλη τη χώρα, για τα οποία υπάρχουν τελεσίδικες αποφάσεις και οι ιδιοκτήτες τους έχουν εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα που μπορούν να επικαλεστούν.

Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες των υποψηφίων στα σχολεία της Αργολίδας

 Στις 11:00 σήμερα Παρασκευή έγιναν γνωστές και αναρτήθηκαν στα σχολεία της Αργολίδας οι βαθμολογίες των υποψηφίων για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.
Οι βαθμολογίες αναρτήθηκαν στα Λύκεια της χώρας, αλλά θα είναι προσβάσιμες και μέσω διαδικτύου. 

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του Πανναυπλιακού

Φίλες και φίλοι,

ο Πανναυπλιακός, η ιστορική ομάδα της πόλης μας, ανέβηκε – μετά από 17 ολόκληρα χρόνια – στη Γ’ Εθνική .Την Κυριακή 31 Μαρτίου, μπροστά σε 2.000 Ναυπλιώτες, η ομάδα μας κατατρόπωσε με 4-0 τον Παρνασσό Αράχωβας και ένα τεράστιο πανηγύρι στήθηκε για να γιορταστεί η πολυπόθητη επιστροφή. Αυτές οι στιγμές όμως δεν είναι τίποτα, μπροστά σε αυτές που έρχονται. Φέτος και τα επόμενα χρόνια. 

Δεν θα δώσουμε βήμα σε τρομοκράτες

  Χθες αναρτήθηκε σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου προκήρυξη που αναλαμβάνει την ευθύνη  για την βομβιστική επίθεση σε αυτοκίνητο υπαρχιφύλακα των φυλακών Ναυπλίου.  Επιλέγουμε να μην την αναδημοσιεύσουμε και δεν πρόκειται να δημοσιεύσουμε ποτέ ανακοίνωση για τρομοκρατική επίθεση η να δώσουμε βήμα σε τρομοκράτες. Χαρίζουμε στους (συναδέλφους) των τοπικών ιστοσελίδων την επισκεψιμότητα. Να την χαίρεστε...και να τους χαίρεστε.

Αργολικές Ειδήσεις

 

Η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου σήμερα

 Το ξεκίνημα του καλοκαιριού επισφραγίζεται επίσημα από σήμερα, 21η Ιουνίου με το θερινό ηλιοστάσιο, δηλαδή την μεγαλύτερη σε διάρκεια μέρα στο βόρειο ημισφαίριο και την μικρότερη στο νότιο.Το ξεκίνημα του καλοκαιριού επισφραγίζεται επίσημα από σήμερα, 21η Ιουνίου με το θερινό ηλιοστάσιο, δηλαδή την μεγαλύτερη σε διάρκεια μέρα στο βόρειο ημισφαίριο και την μικρότερη στο νότιο.

Το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για μια και μοναδική παράσταση στο Ναύπλιο

 Το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής επιλέγει το Ναύπλιο για πρώτη στάση της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας του. Στον ευρύ και φιλόξενο χώρο της Πλατείας Αρβανιτιάς, οι  χορευτές, οι σολίστ, οι κορυφαίοι και το corps de ballet της ΕΛΣ προσκαλούν όλο τον κόσμο σε ένα ταξίδι με προορισμό τελείως διαφορετικούς μουσικούς τόπους και χρόνους.

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στις Σπέτσες

 Χθες την νύχτα στις 1:25  εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δάσος στο νήσι των Σπετσών, στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων (πολλά χωράφια).

4 ναυαγοσώστες προσλαμβάνει ο δήμος Ναυπλιέων

 Ο Δημος Ναυπλιέων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Ναυπλιέων, που εδρεύει στο Ναύπλιο, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου