Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ ΦΙΧΤΙΑ ΜΠΟΡΣΑ


 Έντονη χαλαζόπτωση σημειώθηκε  στην ευρύτερη περιοχή των Μυκηνών. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για απίστευτη χαλαζόπτωση και για μεγάλη καταστροφή στις καλλιέργειες κυρίως στα βερίκοκα και τις πορτοκαλιές.  Η μπόρα που ξέσπασε  σήμερα Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 έφερε και χαλαζόπτωση που προξένησε μεγάλες καταστροφές στην περιοχή των Μυκηνών και όχι μόνο.

ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Ο Δήμος Ναυπλιέων ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα υγείας συνεχίζει τις εκδηλώσεις με στόχο την ενημέρωση του κοινού. Σήμερα Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 διοργάνωσε  εξέταση για μια πολύ σημαντική νόσο την Ηλιακή Εκφύλιση της Ωχράς Κηλίδας, η οποία αποτελεί την πρώτη αιτία τύφλωσης σε άτομα άνω των 50 ετών στο Δυτικό κόσμο. 
Επειδή ο τακτικός οφθαλμολογικός έλεγχος βοηθά στην πρώιμη διάγνωση και στην καλύτερη διαχείριση της νόσου, σήμερα από τις 9 το πρωί στο χώρο του κοινωνικού ιατρείου που στεγάζεται στο Κολυμβητήριο ο Δήμος Ναυπλιέων   πρόσφερε σε όλους τους δημότες την δυνατότητα να εξεταστούν εντελώς δωρεάν από οφθαλμιάτρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας για την διερεύνηση ύπαρξης πρώιμων συμπτωμάτων της συγκεκριμένης νόσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου