Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΝΑΥΠΛΙΟ ΦΩΤΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ


Άνδρες από την Π.Υ. Ναυπλίου και Άργους ,καθώς και πολίτες  επιχειρούν να σβήσουν φωτιά που ξέσπασε την Τρίτη 18 Ιουνίου 2013 στην περιοχή Παναρίτη Ναυπλίας. Η φωτιά ξέσπασε στις 1.30 περίπου το μεσημέρι και έκαψε ελαιόδεντρα  και πορτοκαλιές , χαμηλή βλάστηση καθώς και υπαίθρια θερμοκήπια. Η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο λίγο πριν φτάσει στις πρώτες κατοικίες του χωριού Παναρίτη.

ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΡΕΠΑΝΟΥ KAI BINTEO


Συνέντευξη τύπου έδωσε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δ.Κωστούρος μαζί με τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου Σ. Αυγουστόπουλο . Στα τοπικά ΜΜΕ μίλησε ο δήμαρχος για την ένταξη στο ΕΣΠΑ των δύο μεγάλων έργων του δήμου τόσο του λιμανιού όσο και του αποχετευτικού του Δρεπάνου. Εμφανώς ικανοποιημένος ο δήμαρχος ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν και ιδιαιτέρως τον πρωθυπουργό της χώρας Α. Σαμαρά για την υποστήριξη του στην πορεία ένταξης των δύο έργων. Κι όπως τόνισε ο δήμαρχος είναι μεγάλο προτέρημα να είναι φίλος μιας πόλης ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας.
Μετά από τη μεγάλη και συντονισμένη προσπάθεια του Δήμου Ναυπλιέων, του Λιμενικού Ταμείου, και όλων των εμπλεκόμενων  φορέων είμαστε μπροστά σε μια πολύ σημαντική στιγμή. Ο περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης ανακοίνωσε στο περιφερειακό Συμβούλιο   την ένταξη στο ΕΣΠΑ του Λιμανιού που θα αλλάξει την εικόνα της Πόλης και του Δήμου μας, θα δώσει δουλειές, θα ανακινήσει την οικονομία του Ναυπλίου και του νομού μας.  
Το Λιμάνι θα αποτελέσει ένα από τα πιο σημαντικά έργα, θα ανοίξει ορίζοντες για την οικονομική του ανάπτυξη και μετά την ένταξή του στο ΕΣΠΑ μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου