Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Δεν ήρθε ο... εκατομμυριούχος για τον Παναργειακό

  Η Γενική Συνέλευση της προηγούμενης Τετάρτης δεν πραγματοποιήθηκε στις τάξεις του Παναργειακού αφού κανένα ενδιαφερόμενο πρόσωπο, όπως είχε ακουστεί στην τοπική κοινωνία, δεν βρέθηκε στο χώρο για να καταθέσει τις προτάσεις του.

Όλα τα ονόματα των εκπροσώπων από την Αργολίδα για το 9ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

  Τα Μέλη της Νομαρχιακής Συνέλευσης Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας(σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Καταστατικό και στον Κανονισμό της Περιφερειακής Οργάνωσης), άρχισαν να ψηφίζουν από τις 10 το πρωί του Σάββατου έως τις 19:00μ.μ στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας στο Ναύπλιο, για την εκλογή συνέδρων της Περιφερειακής Οργάνωσης, των Γυναικών, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και των Συνεταιριστών και Αγροτοσυνδικαλιστών (σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού και τις σχετικές Εγκυκλίους του Κόμματος). 

Ενδιαφέρουσα η ομιλία του Δ. Κυρίτση με θέμα "Αυλικοί τίτλοι και πολιτικός έλεγχος την εποχή των Παλαιολόγων"

 Ο κ. Δημήτριος Κυρίτσης, Επίκουρος Καθηγητής Βυζαντινής Ιστορίας, Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης πραγματοποίησε διάλεξη στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος, την Τετάρτη 12 Ιουνίου. Συνομιλήτρια ήταν η δρ. Αναστασία Κοντογιαννοπούλου, Βυζαντινολόγος, Εντεταλμένη Ερευνήτρια στο Κέντρο Ερεύνης του Μεσαιωνικού και Νέου Ελληνισμού, Ακαδημία Αθηνών. Το θέμα της ομιλίας ήταν: «Αυλικοί τίτλοι και πολιτικός έλεγχος την εποχή των Παλαιολόγων». 

Συγκινητικές στιγμές με "Τα καλύτερα μας χρόνια" του Γ.Αντωνίου

  Μικρή αποδείχτηκε η αίθουσα του Τριανόν για να φιλοξενήσει τον κόσμο που παραβρέθηκε στην Φωτογραφική Έκθεση και την προβολή του νέου ντοκυμαντέρ του Γιώργου Αντωνίου με τίτλο "τα καλύτερά μας χρόνια", που αφορά την χθεσινή γυμνασιακή ζωή στην Αργολίδα. Έτσι, δεκάδες συντοπίτες μας, έμειναν " εκτός νυμφώνος".

Ξαναμπαίνει θέμα για το νοσοκομείο Ναυπλίου - Θα το κλείσουν και αυτό μέσα σε μια νύχτα;

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

 Χωρίς νοσοκομεία αναμένεται να μείνουν οι ασθενείς σε πολλές περιοχές της χώρας καθώς η ηγεσία του υπουργείου Υγείας θα προχωρήσει άμεσα σε λουκέτα σε διάφορα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας προκειμένου να εξοικονομήσει κονδύλια από το ΕΣΥ. Τι επιχειρήματα θα παρουσιάσει στην τρόικα ο Ανδρέας Λυκουρέντζος για τα λουκέτα που ετοιμάζονται. 

Σχολεία σε Ίναχο και Κουτσοπόδι εξήγγειλε ο Καμπόσος (βίντεο)

 Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το πρωί στα τοπικά ΜΜΕ ο δήμαρχος Άργους –Μυκηνών Δημήτριος Καμπόσος . Το θέμα της συνέντευξης ήταν τα έργα που δρομολογούνται στο δήμο με κυρίαρχa τα νέα σχολεία σε Ίναχο και σε Κουτσοπὀδι.

Οδηγίες για τη πρόληψη πυρκαγιών κατά τη θερινή περίοδο από τον δήμο Επιδαύρου

 Ο Δήμος Επιδαύρου καλεί τους πολίτες αλλά κα τους ιδιοκτήτες ή εκμεταλλευτές οικοπέδων και άλλων ακάλυπτων χώρων να εφαρμόσουν και να τηρήσουν τα μέτρα πρόληψης πυρκαγιών σύμφωνα με την Πυροσβεστική διάταξη 1/2013.

Φωτιά στην Ν.Τίρυνθα ευτυχώς χωρίς μεγάλη έκταση

 Υπαίθρια πυρκαγιά μικρής έκτασης, πλησίον όμως κατοικημένης περιοχής εκδηλώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή της Νέας Τίρυνθας.

Άνανδρη βομβιστική επίθεση εναντίον του Υπ/ακα εσωτερικής φρούρησης Καταστήματος Κράτησης Ναυπλίου

Δελτίο τύπου
Ένωσης Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς
Δικαστικής Φυλακής Ναυπλίου

Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό της άνανδρης βομβιστικής επίθεσης, εναντίον του Υπαρχιφύλακα Εσωτερικής Φρούρησης του Καταστήματος Κράτησης Ναυπλίου, που έλαβε χώρα στις 12/06/2013, ο σύλλογος και το προσωπικό της Εξωτερικής Φρούρησης του Κ.Κ. Ναυπλίου, δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον συνάδελφο και την οικογένεια του. 

 

Πανηγύρι της Αγίας Τριάδος στο Λυγουριό από τον «Καββαδία»

 Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού "Ο Καββαδίας" διοργανώνει και τη φετινή χρονιά το καθιερωμένο πλέον πανηγύρι με αφορμή την εορτή του Αγίου Πνεύματος, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2013, στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου Λυγουριού, με τους Γιάννη Κατσίγιαννη, Γιώτα Γρίβα και την παρέα τους. Στο κλαρίνο ο Μάκης Τσίκος.

Ελάτε να διασκεδάσουμε μέχρι πρωίας!!! Σας περιμένουμε όλους!!!

Δ. Κοδέλας: Μαύρο στις οθόνες, μαύρες μέρες για τη Δημοκρατία, μαύρη μέρα για την πόλη μας

- Ο φόβος αλλάζει πλευρά

- Με φρούριο έμοιαζε το Ναύπλιο

- Μας κοροϊδεύουν. Με ποιά κριτήρια και με ποιά αξιοκρατική διαγωνιστική διαδικασία επιλέχθηκε μόλις πριν λίγους μήνες σε θέση Γενικού Διευθυντή γνωστό κομματικό στέλεχος της ΝΔ και περιφερειακός σύμβουλος από την Αργολίδα;

- Η πραγματική Δημοκρατία θα νικήσει... και θα γεμίσει με χρώμα ελπίδας, αλληλεγγύης, δημοκρατίας αυτόν τον τόπο

Η σημερινή παρουσία του πρωθυπουργού στο Ναύπλιο υλοποιείται ύστερα από ένα θεσμικό πραξικόπημα, το κλείσιμο της ΕΡΤ και την απόλυση 2656 εργαζομένων με μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η οποία, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, βρίσκει σύμφωνη μια κοινοβουλευτική μειοψηφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου