Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Παρουσίαση των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων: «…από του Όθωνα τα χρόνια…»

  Τα σχολεία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της τοπικής κοινωνίας. Τα 150 χρόνια από τη Ναυπλιακή Επανάσταση του 1862 ήταν η αφορμή διερεύνησης και κατανόησης των ιστορικών εξελίξεων και της σημασίας τους για το μέλλον, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. 

Κατασχεθήκαν χιλιάδες προϊόντα (μαϊμού) στην λαϊκή αγορά του Άργους















 Mετά απο σχετική πληροφόρηση ενημερωθήκαμε ότι Κλιμάκιο Ελεγκτών του Υπουργείου Ανάπτυξης κατέφθασε σήμερα στη Λαικη του Αργους. Συμφωνα με τις πληροφορίες μας κατέσχεσαν μεγάλες ποσότητες παραποιημένων προιόντων (μαιμούδες), σε τέτοιο βαθμό που χρείαστηκε φορτηγό για να τα φορτώσουν προς καταστροφή.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας απο το Αντιφασιστικό-Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας για την ΕΡΤ

  Το Αντιφασιστικό-Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αδιανόητη φίμωση της ελληνικής δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. 

Η Νομαρχιάκη Επιροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αργόλιδας για τις εξελίξεις στην ΕΡΤ

ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13/6 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΎΝ

Η πρωτοφανής, πραξικοπηματική ενέργεια της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην κρατική ραδιοτηλεόραση, πετώντας « στο δρόμο» τους χιλιάδες εργαζόμένους της έδειξε το πραγματικό, ακροδεξιό πρόσωπο αυτών που σήμερα μας κυβερνούν.

Δωρεάν εξετάσεις για την Ηλιακή Εκφύλιση της Ωχράς Κηλίδας στο Ναύπλιο


Ο Δήμος Ναυπλιέων ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα υγείας συνεχίζει τις εκδηλώσεις με στόχο την ενημέρωση του κοινού. Σήμερα Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 διοργάνωσε δωρεάν εξέταση για μια πολύ σημαντική νόσο την Ηλιακή Εκφύλιση της Ωχράς Κηλίδας, η οποία αποτελεί την πρώτη αιτία τύφλωσης σε άτομα άνω των 50 ετών στο Δυτικό κόσμο. 

ΠΑΣΕΒΕ Γραμματεία Αργολίδος για το ασφαλιστικό

 Για άλλη μια φορά η τρικομματική κυβέρνηση φορτώνει στις πλάτες των λαϊκών στρωμάτων την καπιταλιστική κρίση. Ιδιαίτερα για τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ που ήδη φορολογούνται από το πρώτο ευρώ με 26%.

¨Επιθύμιον σχεδόν χορευτικό¨























 Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Βασίλη Γεωργίου στη Βιβλιοθήκη Ανθός το Σάβ. 15/6

Ανακοίνωση Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος για το λουκέτο στη δημόσια ραδιοτηλεόραση

 Ο αυταρχικός κατήφορος της κυβέρνησης δεν έχει σταματημό. Με επιστρατεύσεις, πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και απαράδεκτα νομοθετήματα στρέφεται κατά των εργαζομένων και ολόκληρης της κοινωνίας. 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από την ΕΛΜΕ Αργολίδας στο Ναύπλιο

 Tο Δ.Σ του συλλόγου μας σε συνεργασία με την ΕΛΜΕ Αργολίδας και άλλα σωματεία του νομού διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας- συμπαράστασης στους απολυμένους της ΕΡΤ την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 και ώρα 19:30 στην πλατεία έξω από το δημαρχείο Ναυπλίου.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: Το πραξικοπηματικό μπλακάουτ της ελληνικής δημόσιας ραδιοτηλεόρασης δε θα περάσει...











 Το πραξικοπηματικό μπλακάουτ της ελληνικής δημόσιας ραδιοτηλεόρασης δε θα περάσει ...του λαού η πάλη θα ρίξει την ξεπουλημένη συγκυβέρνηση και θα δώσει τη δική του απάντηση στις φασιστικές μεθόδους φίμωσης της δημόσιας ενημέρωσης

Η τρικομματική συγκυβέρνηση αποφάσισε και διέταξε: 

Οι βασικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ για τη δημόσια διοίκηση και Αυτοδιοίκηση

 Τις προγραμματικές κατευθύνσεις για τη δημόσια διοίκηση και Αυτοδιοίκηση παρουσίασε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αλ.Τσίπρας τη Δευτέρα 10/6 στο Βουλευτικό , στο Ναύπλιο .

Σκακιστικός Φιλικός Αγώνας

 Σκακιστικό Αγώνα διοργανώνει η Παιδική και Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους Μυκηνών, η οποία λειτουργεί στο πλαίσιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης [Κ.Ε.Δ.Α-Μ].

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου