Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ «Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ»


Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ  ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ< αφορά σε ένα δυναμικό Σχέδιο Απασχόλησης & Τοπικής Ανάπτυξης, το οποίο ολοκληρώνεται με επιτυχία και υψηλό κοινωνικό αντίκτυπο για όλη την περιοχή και, ιδιαίτερα, για την Αργολίδα, προσφέροντας εργασία σε ανέργους ευάλωτων κοινωνικά ομάδων και πολύτιμα οφέλη στους Δήμους της Περιφέρειας.
Το Σχέδιο υλοποιείται από την «ΑΜΚΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ Κοινωνική Επιχείρηση» με Συμπράττοντα φορέα την «Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία ΟΤΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ 2007-2013, με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTO CROSS ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το αθλητικό σωματείο ΦΙΛΜΑ διοργάνωσε τον 3ο αγώνα του πρωταθλήματος "Μotocross Νότιας Ελλάδας". Ο αγώνας έγινε στην πίστα "Αrgos Motocross Park" στα Φίχτια Αργολίδας την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013.

ΡΥΖΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΑΠΟΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ



Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου στα πλαίσια της κοινωνικής του παρέμβασης διέθεσε  ρύζι γλασέ  και  ρύζι μπονέτ (για πιλάφι) δυτικής Μακεδονίας 1 ευρώ το κιλό σε συσκευασία των 3 κιλών, κρεμμύδια Θήβας 0,45 €/κιλό 4,50 € τα 10 κιλά και κομπόστα ροδάκινο  από τη Βέροια σε συσκευασία του 1 κιλού με 1€ .

ΜΕ ΗΧΟΥΣ ΑΠΟ ΒΙΟΛΙ ΚΑΙ ΤΣΕΛΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 22Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΑΜΗΔΙ


Στο κάστρο του Παλαμηδίου συνεχίστηκε χθες προτελευταία ήμερα το 22ο φεστιβάλ κλασικής μουσικής Ναυπλίου με την Dalia Dedinskaite στο βιολί και τον Gleb Pysniak στο τσέλο. Οι δυο καλλιτέχνες απέδωσαν έργα των Anatolijus Senderovas, Kodaly, Bach, Sollima, Handel/ J. Halvorsen στην κατάμεστη πλατεία του προμαχώνα του Αγίου Ανδρέα.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ «ΗΜΕΡΑΣ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ»


Στις 30 Ιουνίου 2013, Κυριακή των Αγίων Πάντων, εορτάζεται πανελλαδικά, η καθιερωμένη «Ημέρα τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας».
Στις έδρες των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα ακολουθήσει δέηση υπέρ των αποστράτων αστυνομικών και στη συνέχεια θα αναγνωστεί η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, στους κάτωθι ναούς:
·         Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας: Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου.
·         Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας: Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίου Βασιλείου.
·         Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας: Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αποστόλου Παύλου.
·         Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας: Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας
·         Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας: Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Υπαπαντής του Σωτήρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου