Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Εμπορικός Σύλλογος Άργους: Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο από απλή λογική και πολιτική βούληση για τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις


Ψηφίστηκε χθες ο νέος νόμος για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Για άλλη μια φορά ο εμπορικός κόσμος έμεινε με την πικρή γεύση της εξαίρεσης του από το σχετικό νόμο, που έπρεπε κατ εμάς να έχει ειδική πρόβλεψη για τις εντός κρίσης υπερχρεωμένες επιχειρήσεις.

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αργολίδας για ΔΗΜΑΡ: Aς απαντήσουν οι ίδιοι για το τι κάνει η κυβέρνησή τους στα ζητήματα που αναφέρουν

Δελτίο τύπου

Με έκπληξη διαβάσαμε χθεσινή ανακοίνωση - “καλωσόρισμα” της Δημοκρατικής Αριστεράς Αργολίδας. Σε αυτή καλούσε τον Αλέξη Τσίπρα και τον Α. Σαμαρά να τοποθετηθούν σε κάποια ζητήματα που αφορούν το Νομό.

Μάθημα πυρόσβεσης στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου

 Εκπαιδευτική ομιλία σε Νεοσύλλεκτους στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μηχανικού στο Ναύπλιο πραγματοποίησε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου.

Στο αρχείο η μήνυση του Γ. Μανιάτη για την επένδυση ζεόλιθου στον Εβρο

 Νέα δικαίωση και νέα ερωτήματα για τη διακοπή της εξόρυξης ζεόλιθου στα Πετρωτά Εβρου από το ΥΠΕΚΑ. Ο αντεισαγγελέας Εφετών Θράκης, Γιώργος Καντζίδης, έθεσε τελειωτικά στο αρχείο τη μήνυση του πρώην υφυπουργού Γιάννη Μανιάτη κατά του πρώην γ.γ. της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Θύμιου Σώκου, και των υπευθύνων της εταιρείας «GEO-VET», για το θέμα της επένδυσης του ζεόλιθου στα Πετρωτά Εβρου. 

Α Τσίπρας: "Θέλουμε ένα κράτος δημοκρατικό, διαφανές, ανοιχτό, στην υπηρεσία των εργαζομένων, του λαού και της χώρας" (βίντεο ολόκληρη η ομιλία στο Ναύπλιο)

 Τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, για ένα νέο Δημόσιο Τομέα, τη Δημόσια Διοίκηση και Αυτοδιοίκηση παρουσίασε το απόγευμα της Δευτέρας ο πρόεδρος της Κ.Ο. του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Αργολίδας, στο Ναύπλιο.

"Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε… Παλιά τραγούδια για να θυμηθούμε" στο Μουσείου Άργους

 Μετά την επιτυχημένη εμφάνιση της χορωδίας «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ» την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Νεμέας επ` ευκαιρία της εορτής «Εάλω η πόλις», ο Σύλλογος ετοιμάζεται να μας χαρίσει μια μουσική βραδιά κάτω από το καλοκαιρινό φεγγάρι.

Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού

 Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου σας καλεί να παρευρεθείτε στον και Ερυθράς Ημισελήνου που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου 2013, ημέρα Τετάρτη, στην ‘’Λέσχη Αξιωματικών ’’ Ναυπλίου, ώρα 19:30 μ.μ. 

Αλλαγή αντιδημάρχου στο Δήμο Άργους Μυκηνών

 Προγραμματισμένη αλλαγή αντιδημάρχου πραγματοποιήθηκε χθες στο Δήμο Άργους Μυκηνών. Ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Άργους Μυκηνών ορίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μαρλαγκούτσος Πέτρος, σε αντικατάσταση του κ. Οικονόμου Θεόδωρου, κάποιες από τις αρμοδιότητές του νέου αντιδημάρχου είναι: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου