Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΣΤΟ ΆΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργάνωσε το ΠΑΜΕ σήμερα το πρωί στις 10:00 στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος.
Σε ανακοίνωση του το ΠΑΜΕ Αργολίδας αναφέρει:
Η κυβέρνηση με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου δίνει τη δυνατότητα στους υπουργούς να βάζουν λουκέτο, να συγχωνεύουν και να καταργούν δημόσιους οργανισμούς, οδηγώντας με αυτό τον τρόπο χιλιάδες εργαζομένους στο δρόμο.

Πρόκειται κυριολεκτικά για τερατούργημα!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Μαζικά και δυναμικά αντέδρασαν χθες Τετάρτη 12 Ιουνίου το απόγευμα στο Ναύπλιο οι εργαζόμενοι και άνεργοι της Αργολίδας στην βίαιη κατάργηση της Δημοσίας Ραδιοτηλεόρασης, από την τρικομματική κυβέρνηση, σε συγκέντρωση που διοργάνωσε το ΠΑΜΕ Αργολίδας.
Αρχικά συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Φιλελλήνων και στην συνέχεια έκαναν πορεία στους δρόμους του παλιού Ναυπλίου.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ


Το Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας καταδικάζει απερίφραστα την απόφαση της κυβέρνησης και συμμετείχε μαζικά και αγωνιστικά χθες12-06-2013 στις 19:30μ.μ. στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ναύπλιο μπροστά στην Πλατεία Δημαρχείου, μαζί με την Ε.Λ.Μ.Ε. Αργολίδας, τον Σύλλογο Δασκάλων-Νηπιαγωγών και το Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας. 
Στην ίδια συγκέντρωση συμμετείχαν επίσης μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και απλοί πολίτες που συγκεντρώθηκαν αυθόρμητα για να δείξουν την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους της ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου