Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην επίσκεψη Σαμαρά στο Ναύπλιο





















Δελτίο τύπου

 Τέσσερις μέρες μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, το πέταγμα στον δρόμο 2656 εργαζομένων μέσα σε μια μέρα, τη φίμωση της δημόσιας ενημέρωσης και ενώ η Αθήνα και οι άλλες μεγάλες πόλεις συγκλονίζονται από οργισμένες αντικυβερνητικές συγκεντρώσεις στις κατειλημμένες ραδιοτηλεοπτικές εγκαταστάσεις, ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς έρχεται στο Ναύπλιο να παρουσιάσει μια ψεύτικη εικόνα «αποδοχής» του ιδίου και της τρικομματικής συγκυβέρνησης. 

Νέος γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Άργους - Μυκηνών

 Τα μέλη της νέας Συντονιστικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Άργους - Μυκηνών πραγματοποίησαν την 1η τους συνεδρίαση και εξέλεξαν ομοφώνα το Γραμματέα αυτής Παναγιώτη Ψυχογυιό. 

Επίσκεψη Β.Σιδέρη στα χωριά Μυκήνες, Φίχτια, Μπόρσας, Μετόχι Θερμησίας που επλήγησαν από την χαλαζόπτωση

 Ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Yποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Σιδέρης επισκέφθηκε σήμερα 14/06/13 περιοχές του Δήμου Άργους- Μυκηνών που προχθές 12/06/13 η σφοδρότατη βροχόπτωση και χαλαζόπτωση έπληξε βαρύτατα τις καλλιέργειες και συγκεκριμένα στα χωριά Μυκήνες, Φίχτια, Μπόρσας, Μετόχι Θερμησίας.Ύστερα από ερώτηση δημοσιογράφου ο Β.Σιδέρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ηλίας Νικολακόπουλος: Πάμε σε εκλογές λόγω ατυχήματος

 Ο γνωστός εκλογολόγος Ηλίας Νικολακόπουλος ανέδειξε την προοπτική να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές λόγω των εξελίξεων στην ΕΡΤ, ο οποίος εμφανίστηκε το πρωί στα παράθυρα του προγράμματος που εκπέμπει η κρατική τηλεόραση, και μεταδίδεται μέσω EBU.

Γ. Μανιάτης: Παράταση - ανάσα για τις Ζ.Ο.Ε. Αργολίδας εως 31.12.2017

 Στο Ν.4155/2013 (Φ.Ε.Κ.120 Α΄) δημοσιεύεται η παράταση μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2017 της προθεσμίας απομάκρυνσης λόγω αλλαγής χρήσης γης των νομίμως υφισταμένων μεταποιητικών δραστηριοτήτων στις Ζ.Ο.Ε. Αργολίδας. Σημειώνεται ότι για το συγκεκριμένο θέμα ο Γραμματέας της Κ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Βουλευτής Αργολίδας, καθ. Γιάννης Μανιάτης, είχε καταθέσει προ 3μήνου ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, κ. Κ. Χατζηδάκη και στη σχετική απάντηση που είχε λάβει αναφερόταν ότι προωθείται σχετική θετική ρύθμιση του θέματος.

18η Επέτειος εγκαινίων του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Αναστασίου Ναυπλίου

























 Το Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Αναστασίου, πολιούχου της πόλεως Ναυπλίου, με χαρά και ευγνωμοσύνη προς τον πανάγαθο Θεό, καλεί και φέτος στον εορτασμό των εγκαινίων του.
Απόψε, Σάββατο 15 Ιουνίου και ώρα 730μ.μ. θα ψάλει ο πολυαρχιερατικός πανηγυρικός Εσπερινός , χοροστατούντων των Σεβασμιοτάτων Μητροπολιτών Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου, τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας, Ιερισσού Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητου, καθώς και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Επιδαύρου κ.κ. Καλλινίκου. Μετά το πέρας του Εσπερινού θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Αναστασίου, παιανιζούσης της Φιλαρμονικής του Δήμου Ναυπλιέων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου