Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Απονομή τιμής στον εκλιπόντα ιατρό Δαφνομήλη Γεώργιο, Επιμελητή Β΄ Χειρουργικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους

 Σήμερα Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 και ώρα 09:00 π.μ. συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας, ύστερα από το θλιβερό άγγελμα του ξαφνικού θανάτου, σε ώρα εκτέλεσης του επιστημονικού του καθήκοντος, του ιατρού κ. ΔΑΦΝΟΜΗΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Χειρουργού της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους. 

"Musical αγάπη μου" με την Ευγενία Μανωλίδου στο Ναύπλιο (ηχητικό)

 Μια μοναδική συναυλία με τις πιο αγαπημένες ερωτικές και χορευτικές μελωδίες από το μαγικό σύμπαν του Musical! Τέσσερεις δημοφιλείς ερμηνευτές, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Σία Κοσκινά, ο Γιάννης Φίλιας και η Ευδοκία Μωυσίδου, υπό τη διεύθυνση και καθοδήγηση της Ευγενίας Μανωλίδου και με τη συνοδεία 25 μελούς ορχήστρας (Symphomaniacs, www.symphomaniacs.gr), υποδέχονται το φετινό καλοκαίρι με ένα μοναδικό αφιέρωμα στο πιο αγαπημένο καλλιτεχνικό είδος μικρών και μεγάλων... το Musical!

Γενέθλιος ημέρα για το στρατόπεδο Ναυπλίου


Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 το στρατόπεδο μηχανικού ΚΕΜΧ Ναυπλίου εόρτασε την γενέθλια ημέρα του (27Ιουνίου 1946).

Επιστολή της Ομοσπονδίας επαγγελματιών βιοτεχνών εμπόρων Αργολίδας προς την διοικήτρια του ΟΑΕΕ

 Η Ομοσπονδία επαγγελματιών βιοτεχνών εμπόρων Αργολίδας με το παρόν έγγραφο ζητά από την Διοικήτρια του ΟΑΕΕ κ Κωτίδου την παραίτηση της καθώς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά της.

Συγκινητική η λήξη της σχολικής χρονιάς στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Αργολίδας

  Γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς 2012 - 2013 διοργανώθηκε στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Αργολίδας στο χωρίο Λευκάκια του δήμου Ναυπλιέων.

 

 

22ο Μουσικό Φεστιβάλ Ναυπλίου - Γέμισε το βουλευτικό το PAÏAN Piano Quartet από την Δανία


Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 στην αίθουσα του Βουλετικού στο Ναύπλιο το PAÏAN Piano Quartet παρουσίασε στα πλαίσια του 22ου μουσικού Φεστιβάλ Ναυπλίου, σε μία κατάμεστη αίθουσα από θεατές, έργα των Matias Vestergård Hansen: Stele (2013),Martin Lohse: Images Balancantes (2004),Vagn Holmboe: Ballata op. 159 (1984), Matias Vestergård Hansen: I Søvne (2013) Robert Schumann (1810-1856) Piano Quartet op. 44 

 

15η Έκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου στο λιμάνι Αρχαίας Επιδαύρου

 Ο Δήμος Επιδαύρου με μεγάλη του χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση της 15ης έκθεσης ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ «Προϊόντα – Τουρισμός – Πολιτισμός» η οποία πραγματοποιείται από 4 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου 2013 στο λιμάνι Αρχαίας Επιδαύρου. 

 

"Γιορτή της γκιόσας" στην Αργολίδα



 Στις 20 Ιουλίου 2013 το Σάββατο από το Σύλλογο Μιδεατών Γκερμπεσιοτών διοργανώνεται η  "Η γιορτή της γκιόσας '' στη κεντρική πλατεία της Μιδέας (Γκέρμπεσι).

Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης με θέμα την ιδιωτικοποίηση των ΔΕΥΑ

 Στις Σέρρες, 19 και 20 Ιουνίου, έγινε η Γενική Συνέλευση της ΕΔΕΥΑ (Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης), η κ. Άννα Μαντά διευθύντρια της ΔΕΥΑ Ναυπλίου μαζί με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Ν. Αρματά, με την πρόεδρο της ΔΕΥΑ Κρανιδίου Α. Αλεβίζου και τον δημ. σύμβουλο της ΔΕΥΑ Άργους Δ. Κρίγγο συμμετείχαν στην συνέλευση με  κύριο θέμα την Ιδιωτικοποίηση των ΔΕΥΑ.

Βραδιά Ελληνικών παραδοσιακών χορών στο Τολό

 Βραδιά Ελληνικών παραδοσιακών χορών διοργανώνουν τα Χορευτικά τμήματα Τολού σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών και τον Πολιτιστικό σύλλογο Τολού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου