Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Η ΓΕ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ συμμετέχει στο Final four που θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο

 Η ομάδα της Γ.Ε. ΝΑΥΠΛΙΟΥ μετά τη νίκη επί του Σπαρτιατικού 3-0 (25-7,25-10,25-13) θα λάβει μέρος στο Final Four Πελοποννήσου για τέταρτη συνεχόμενη φορά στο πρωτάθλημα παγκορασίδων που θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο. 

Γέμισε κινηματογραφικές μελωδίες το Παλαμήδι στα πλαίσια του 22ου Φεστιβάλ Ναυπλίου

Με το σύνολο Χάλκινων Πνευστών SUONO συνεχίστηκε χθες το βράδυ το 22ο Φεστιβάλ Ναυπλίου, αυτη την φορά στο μεσαιωνικό κάστρο του Παλαμηδίου.

Μιαούλεια 2013 – Σήμερα κορυφώνονται οι εκδηλώσεις με την πυρπόληση της οθωμανικής φρεγάτας στην Ύδρα

  Σήμερα κορυφώνονται οι εκδηλώσεις των Μιαουλείων 2013, με τον κατάπλου πολεμικού πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού στην Ύδρα και την υποδοχή εκπροσώπου του Πολεμικού Ναυτικού.

Με νίκη ξεκίνησε ο Ν.Ο.Ν στο Πρωτάθλημα Β΄Εθνικής κατηγορίας στο πόλο που διεξάγεται στο Ναύπλιο

 Με νίκη ξεκίνησε τους αγώνες της η ομάδα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου για το Πρωτάθλημα Β΄Εθνικής κατηγορίας Ανδρών που διεξάγεται στο κολυμβητήριο Ναυπλίου, κερδίζοντας τον δυνατό - και φαβορί για την πρόκριση, μια που προέρχεται από την Α2 κατηγορία, Ν.Ο. Σύρου με σκορ 12-6.

Χορήγηση ειδικού σήματος στάθμευσης στους κατοίκους της παλιάς πόλης του Ναυπλίου (όλα τα δικαιολογητικά)

 Σύμφωνα με τη με αριθμ. 164/2013 (ορθή επανάληψη) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου εγκρίθηκε η χορήγηση ειδικού σήματος στάθμευσης στους κατοίκους του ιστορικού κέντρου της πόλης του Ναυπλίου (από την οδό Συγγρού και δυτικά αυτής έως το όριο με τη θάλασσα) μετά την υποβολή των παρακάτω δικαιολογητικών: 

Άννα Μαντά: Το νερό και η διαχείρισή του είναι αγαθό...απρόβλεπτο

  Η χθεσινή ήταν μία πραγματικά κουραστική μέρα για τη ΔΕΥΑΝ και για τους δημότες του Δήμου Ναυπλίου λόγω της βλάβης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης και της διακοπής παροχής νερού για αρκετές ώρες. Τελικά, η υδροδότηση αποκαταστάθηκε περίπου στις 3 το μεσημέρι χάρη στη συντονισμένη εργασία 3 συνεργείων της ΔΕΥΑΝ. 

To "SAN MARCO" φοράει τα καλοκαιρινά του

 To SAN MARCO φοράει τα καλοκαιρινά του και ξεκινάει δυναμικά τα αγαπημένα σε όλους μας πάρτυ με ζωντανή μουσική!!!

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013

Ο Εορτασμός του Αποστόλου των Εθνών Παύλου στην Κόρινθο παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου

Με θρησκευτική λαμπρότητα εορτάστηκε  και εφέτος η ιερή μνήμη του μεγάλου Αποστόλου των Εθνών Παύλου, ιδρυτού της Εκκλησίας της Ελλάδος, στην Κόρινθο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου