Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Τίμησαν την επέτειο της μάχης των Μύλων (βίντεο)

 Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013 ο Δήμος Άργους Μυκηνών και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μύλων διοργάνωσε εκδήλωση για την επέτειο της Μάχης των Μύλων.

Βίντεο από το σημείο της έκρηξης στο αυτοκίνητο του υπαρχιφύλακα στο Άργος

 Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από την χθεσινή έκρηξη που σημειώθηκε σε αυτοκίνητο υπαρχιφύλακα της εσωτερικής φρουράς των δικαστικών φυλακών Ναυπλίου, σε πάροδο της οδού Γούναρη στο Άργος.

14η Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη

 Η 14η Ιουνίου καθορίστηκε ως Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον Ερυθρό Σταυρό και την Ερυθρά Ημισέληνο, την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών και τον Διεθνή Οργανισμό Μετάγγισης Αίματος.

Ανοικτή Μέρα για το Κοινό στο Κέντρο Χάρβαρντ

  Η Πρωτοβουλία για την Ανάδειξη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλίου, ξεκινά το πρόγραμμα ψηφιοποίησης του ιστορικού κέντρου του Ναυπλίου με την ψηφιοποίηση του ενετικού κτηρίου στην πλατεία του Αγ. Γεωργίου, τμήμα του οποίου κατέρρευσε πρόσφατα.

Γ. Μανιάτης: Το ΠΑΣΟΚ θα σταθεί όρθιο απέναντι σε κάθε πρόκληση

 Την αντίθεσή του με το κλείσιμο της ΕΡΤ εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης από τη Βουλή, τονίζοντας ότι είναι «πολιτικό λάθος να εκλαμβάνεται ως αποφασιστικότητα η ένδειξη αυταρχισμού».

 

Πορεία του ΠΑΜΕ για την ΕΡΤ (βίντεο)

 Νέα -η τρίτη το τελευταίο 24ωρο- συγκέντρωση, πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ Αργολίδας ,αυτή τη φορά στο Άργος ,ενάντια στό κυβερνητικό έγκλημα,σε βάρος της Δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης.

Έκθεση ζωγραφικής στο Άργος

 Το Σάββατο 22 Ιουνίου 2013, στις 8 η ώρα το βράδυ, στην αίθουσα ΙΩ των Στρατώνων Καποδίστρια στο Άργος, εγκαινιάζεται η ετήσια έκθεση ζωγραφικής των μαθητών του ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ.

Εθνικό Μέτωπο Αργολίδας: Βόμβα στο Άργος ελλείψει αστυνόμευσης

 Και να που η ζούγκλα του υποκόσμου, ελλείψει παντελούς αστυνόμευσης, χτύπησε τώρα και στην καρδιά του Άργους… Βόμβα τοποθετημένη κάτω από αυτοκίνητο εξερράγη λίγο μετά τις 9:00 μ.μ., χθες, βράδυ Τετάρτης, σε πάροδο της Γούναρη… Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα! 

 

Διαμαρτυρία και πορεία από το ΠΑΜΕ Αργολίδας στο Άργος για την ΕΡΤ

 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργάνωσε το ΠΑΜΕ σήμερα το πρωί στις 10:00 στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος. Σε ανακοίνωση του το ΠΑΜΕ Αργολίδας αναφέρει:

Το Ναύπλιο στο επίκεντρο των αντιδράσεων για τον κλείσιμο της ΕΡΤ εν όψη της παρουσίας Σαμαρά την Κυριακή 16 Ιουνίου

 Στις 16 Ιουνίου, ο Πρωθυπουργος Α. Σαμαράς θα κηρύξει από το Ναύπλιο, όπου θα γίνει το προσυνέδριο της ΝΔ με επίκεντρο τα θεσμικά ζητήματα και τη συνταγματική αναθεώρηση, την έναρξη του δημόσιου διαλόγου για τις αλλαγές στον συντακτικό χάρτη της χώρας. Πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση από εργαζόμενους της ΕΡΤ αλλά και από πολλούς φορείς που συμπαραστέκονται στους εργαζομένους και θέλουν ανοικτή την Δημόσια Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση. 

Βόμβα εξερράγη σε αυτοκίνητο στο Άργος

 Εκρηκτικός μηχανισμός εξεράγει στο Άργους σε αυτοκίνητο υπαρχιφύλακα Α.Γ. της εσωτερικής φρουράς των κλειστών φυλακών Ναυπλίου, χθες το βράδυ στις 9:28 μ.μ.σε πάροδο της οδού Γούναρη στο Άργος.

«Τα καλύτερα μας χρόνια» νέο ντοκιμαντέρ του Γ. Αντωνίου θα προβληθεί στο Ναύπλιο (βίντεο)

Ένα νέο ντοκιμαντέρ του δημοσιογράφου-ερευνητή Γιώργου Αντωνίου, με τίτλο ‘’Τα καλύτερά μας Χρόνια’’, που αναφέρεται στην Γυμνασιακή ζωή όπως αυτή διαμορφώθηκε κατά τον τελευταίο ενάμιση αιώνα στο νομό μας, θα προβληθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου στις 8.30 το βράδυ, στο Τριανόν της πλατείας Συντάγματος Ναυπλίου. Επίσης στο φουαγιέ ,θα υπάρχει πλούσια Φωτογραφική Έκθεση με δεκάδες μεγεθυμένες ασπρόμαυρες φωτογραφίες που απεικονίζουν τη Γυμνασιακή ζωή στο Ναύπλιο όπως αυτή εξελίχθηκε , από τη δεκαετία του 1930, έως την δεκαετία του 1970. Την εκδήλωση οργανώνει ο Δήμος Ναυπλίου και ο ΔΟΠΠΑΤ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου