Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ομιλία Παπαθεμελή στο Άργος (βίντεο)


  Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας πραγματοποίησε εκδήλωση με ομιλία του παλαίμαχου πολιτικού και τέως Υπουργού κ. Στέλιου Παπαθεμελή με θέμα: «Οι πολιτισμικές μας αξίες και η κρίση στην εποχή μας».

Γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού στο Ναύπλιο


Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου πραγματοποίησε εκδήλωση για τον Εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου σήμερα Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 στην ‘’Λέσχη Αξιωματικών ’’ Ναυπλίου.

Κουραστικό σήριαλ η νέα δημαρχιακή εμφάνιση

Δελτίο τύπου
ΔΗΜ.ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

Χιλιοπαιγμένο έργο και σε πολλοστή επανάληψη είδαν οι τηλεθεατές απο τον δήμαρχο Αργους - Μυκηνών στα τοπικά κανάλια χθές και σε αναπαραγωγή στις φιλικές του εφημερίδες. Με αναφορές –όπως πάντα- σε σχεδιαγράμματα & φωτογραφίες των έργων που «θα» γίνουν αλλα και παρουσίαση του «στρατηγείου» του όπου –δήθεν- νύχτα και μέρα θα παρακολουθούνται οι πορείες τους και –πάλι σε επανάληψη- οι καταγγελίες του προς τις Κασσάνδρες που δεν τον αφήνουν να προχωρήσει κ.α. Ολο αυτό σκηνικό έχει ξεπεράσει τα όρια της φαιδρότητας και επειδή προβάλλεται και τηλεοπτικά και εκτός δήμου, μας χαρακτηρίζει πλέον όλους. 

Αστυνομική επιχείρηση στην Αργολίδα

  Πραγματοποιήθηκε σήμερα 19-6-2013 το πρωί, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στο Ηραίο και την Αγία Τριάδα Αργολίδας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας. Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, η οποία πραγματοποιείται σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, έγιναν έλεγχοι σε μεγάλο αριθμό ατόμων και οχημάτων, ενώ προσήχθησαν έξι άτομα και συνελήφθησαν τέσσερα άτομα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου