Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Το ψήφισμα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας για τον Ο.Α.Ε.Ε

Σήμερα στις 26 Ιουνίου 2013 η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας πραγματοποίησε σε συνεργασία με την ΓΣΕΒΕΕ και όλες τις ομοσπονδίες πανελλαδική κινητοποίηση.

Συγκίνηση στο μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτη Αργολίδος κυρού Ιακώβου Β΄


Στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο έγινε σήμερα το πρωί 26 Ιουνίου 2013 το μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτη Αργολίδος κυρού Ιακώβου Β΄ μετά την συμπλήρωση τριών μηνών από την κοίμησή του.

 

Μνήμες του 20ου αιώνα με την Αγγελική Καθαρίου και τον Νίκο Αθηναίο ζωντάνεψαν στο 22ο Φεστιβάλ Ναυπλίου


  Την Τρίτη 25 Ιουνίου 2013 στην αίθουσα του Βουλευτικού η Αγγελική Καθαρίου, μεσόφωνος και ο Νίκος Αθηναίος στο πιάνο ερμήνευσαν στα πλαίσια του 22ου Φεστβάλ Ναυπλίου Kurt Weill: "Tango Habanera", "Je ne t'aime pas". "Le roi d' Aquitaine" Igor Stravinsky: Tango for piano Kurt Weill: "J' attends un navire". "Ach, bedenken Sie, Herr Jack O' Brien" Xavier Montsalvatge: "Cuba dentro de un piano", "Cancion de cuna para dormir a un negrito" Xavier Montsalvatge: "Canto negro".

Ενθουσίασαν οι μαθητές από το εργαστήρι παραδοσιακής μουσικής των δημοτικών σχολείων Άργους

 Το εργαστήρι παραδοσιακής μουσικής των δημοτικών σχολείων Άργους μαζί με τους συλλόγους γονέων των δημοτικών σχολείων διοργάνωσαν συναυλία  χθες το βραδυ Τρίτη 25 Ιουνίου στο προαύλιο του Καποδιστριακού σχολείου Άργους.

Τιμούν την ''Οδύσσεια'' των προγόνων τους με το ντοκιμαντέρ του Γ. Αντωνίου ''Η Νέα Κίος του Χθές'' (βίντεο)

Ένα νέο ντοκιμαντέρ -σε πρώτη προβολή- και μιά Φωτογραφική Έκθεση με δεκάδες παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες, θα έχουν την ευκαιρία να δουν όσοι βρεθούν τη Παρασκευή 28 του μήνα ,στις 9 το βράδυ στο προαύλειο του Μορφωτικού Συλλόγου της Νέας Κίου, σε εκδήλωση που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος και η ΚΕΔΑΜ. 

Κατάληψη του Ο.Α.Ε.Ε (ΤΕΒΕ) στο Ναύπλιο από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Έμπορων Αργολίδας

 Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Έμπορων Αργολίδας σήμερα Τετάρτη 26/06/13 στις 10:00 το πρωί πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας με κατάληψη των γραφείων του Ο.Α.Ε.Ε (Τ.Ε.Β.Ε) στο Ναύπλιο συμμετέχοντας έτσι στην πανελλαδική κινητοποίηση απαιτώντας: 

Προβολή ταινίας από τον Δον Κιχώτη :"Για την αποκατάσταση του μαύρου - Κατερίνα Γώγου"

Ο Δον Κιχώτης και πάλι κοντά σας! Μετά από μια μικρή διακοπή (για να πάρουμε περισσότερες δυνάμεις!), επιστρέφουμε με ένα ακόμα ντοκιμαντέρ που παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, την ταινία "Για την αποκατάσταση του μαύρου - Κατερίνα Γώγου". Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτή την Παρασκευή έχουμε την τιμή να προλογίσει την ταινία ο ίδιος ο σκηνοθέτης, ο Αντώνης Μποσκοΐτης!

Μπάσκετ: Προύντζος και Γεωργούσης με μεταγραφή στον Αργοναύτη Ν.Κίου

 Σε δύο μεταγραφές που συνδυάζουν ουσία και εντυπώσεις προχώρησε η αντρική ομάδα του Α.Ο. Αργοναύτη, εντάσσοντας στο δυναμικό της για έναν χρόνο τους Δημήτρη Προύντζο (Οίακας Ναυπλίου) και Δημήτρη Γεωργούση (Ναύπλιο 2010).

Δυο ταμίες προσλαμβάνει η ΔΕΗ σε Ναύπλιο και Άργος

 Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι ενός (21) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Διεύθυνσης Πωλήσεων (ΔΠΩΛ) στη Διοικητική Περιφέρεια Πελοποννήσου - Ηπείρου, θα προχωρήσει η Δ.Ε.Η.

Κοδέλας: Προμελετημένη και μεθοδευμένη η δυσλειτουργία των ΚΕ.Π.Α.

 Στις 2 Μαΐου του 1976, 300 άτομα με δυσκολία στην όραση επαναδιατυπώνουν το αίτημα του Πολυτεχνείου ως «Ψωμί, Παιδεία και όχι Επαιτεία», καταλαμβάνοντας τον Οίκο Τυφλών Καλλιθέας. Το πολιτικό αίτημα αυτής της διαμαρτυρίας ήταν η διεκδίκηση της ισότιμης πρόσβασης των ατόμων με αναπηρία στην εργασιακή απασχόληση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και εκπαίδευση.

Γιόρτασαν το Γεννέσιο του Προδρόμου σε παλιό εκκλησάκι του Αργολικού κάμπου

 Με κάθε λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος το Γεννέσιο του Προδρόμου στην περιοχή του Αργολικού  του δημου Ναυπλιέων.

Εκδήλωση λήξης της Σκακιστικής Σχολής περιόδου 2012-2013

 Ο Σκακιστικός Σύλλογος Ναυπλίου « Ο Άγιος Νεκτάριος» σας προσκαλεί στην εκδήλωση λήξης της Σκακιστικής Σχολής περιόδου 2012-2013.

Η μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής απέτρεψε εξάπλωση πυρκαγιάς

 Ακόμη μια φωτιά περιορίσθηκε στον τόπο εκδήλωσής της, γύρω στις 20:00 χθες σε αγροτική περιοχή πλησίον του "Δρόμου σύνδεσης αρχαιοτήτων" στον οικισμό των αθιγγάνων στο υψος της Πουλακίδας.

Παρέδωσε στον Γιάννη Ανδριανό ο Γιάννης Ιωαννίδης

 Έγινε η τελετή παραλαβής – παράδοσης στο Υπουργείο Πολιτισμού, με τον τέως Υφυπουργό αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, να δίνει τη θέση του στον νυν, Γιάννη Ανδριανό.
Τον Γιάννη Ιωαννίδη εγκωμίασε στις δηλώσεις του ο Υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, και στη συνέχεια ο μέχρι πρότινος Υφυπουργός Αθλητισμού τοποθετήθηκε κάνοντας έναν απολογισμό της θητείας του αλλά και δίνοντας πλέον τη σκυτάλη στον… διάδοχό του, Γιάννη Ανδριανό. «Παρών» στη διαδικασία και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, νέος υπουργός Πολιτισμού.

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

Αποστάσεις κρατά η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αργολίδας από Σαμαρά και Βενιζέλο

Δελτίο τύπου

  Το ΠΑΣΟΚ για μία φορά ακόμη τα τελευταία τρία χρόνια προτάσσοντας το συμφέρον της χώρας χωρίς μικροκομματικά συμφέροντα πήρε γενναίες αποφάσεις αποτρέποντας νέες περιπέτειες για τη χώρα. Ελπίζουμε ότι ο κ. Σαμαράς θα εγκαταλείψει στο μέλλον οποιεσδήποτε αυταρχικές πρακτικές, που τις τελευταίες ημέρες οδήγησαν τη χώρα σε μία βαθιά πολιτική κρίση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου