Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

"Οι Πολίτες Μπροστά": Η αμετροέπεια είναι σίγουρα κακή σύμβουλος για έναν Δήμαρχο


Δελτίο τύπου

 Για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος απο τηλεοράσεως διαφήμισε τα δύο σχολεία που θα κατασκευαστούν τα επόμενα χρόνια στο δήμο. Σε μια προσπάθεια να τονίσει τη μοναδικότητα του επιτεύγματός του δήλωσε οτι "σχολεία είχαν να κατασκευαστούν στο Άργος 30 χρόνια". Είναι λυπηρό που για μια ακόμα φορά ο Δήμαρχος προσπαθεί, μάταια βέβαια, να μηδενίσει το έργο των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών, εμφανιζόμενος αυτός ως ο μοναδικός που ενδιαφέρεται για την πρόοδο του δήμου. 

Ανάβαση Αχλαδόκαμπου στις 6-7 Ιουλίου

 Ο τρίτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων είναι η ανάβαση Αχλαδόκαμπου η οποία παίρνει την σκυτάλη από την Ριτσώνα. Πρόκειται για έναν αγώνα που διοργανώνεται για τρίτη φορά από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Τρίπολης, οι δύο προηγούμενες ήταν το 2010 και 2011, ενώ το 2012 δεν είχε συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος. Η διαδρομή έχει μήκος 4.900 μέτρα είναι πολύ τεχνική και βρίσκεται στην περιοχή Κολοσούρτη.

" Εδώ Τρίπολη..., εδώ Ναύπλιο..."

Μια διαφορετική,τελευταία,εβδομάδα,στο μικρόφωνο
 
Άρθρο του
Γιάννη Γαλανόπουλου

Στις επάλξεις, δίπλα στους ακροατές, τους τηλεθεατές και όλη την κοινωνία βρίσκονται οι εργαζόμενοι , σήμερα απολυμένοι, της ΕΡΤ. Σε όλη την Ελλάδα, και στην Τρίπολη , τις τελευταίες μέρες όσοι βρισκόμασταν στα μικρόφωνα ζήσαμε ώρες και στιγμές ιδιαίτερα φορτισμένες, βιώσαμε σκέψεις , καταστάσεις, και συναισθήματα που δεν είχαμε ΄΄γευθεί΄΄ στα τόσα χρόνια δουλειάς μας,28 για μένα προσωπικά( υπάρχει δηλ. και κάτι ΄΄θετικό΄΄ από την ..απόλυση) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου