Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ -ΚΕΜΧ -ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΕΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ


Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 το στρατόπεδο μηχανικού ΚΕΜΧ Ναυπλίου εόρτασε την γενέθλια ημέρα του(27Ιουνίου 1946). Οι εορτασμοί ξεκίνησαν με την παράταξη των ενόπλων και αόπλων τμημάτων  και ακολούθησε δοξολογία  χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου επισκόπου Επιδαύρου κ. Καλλινίκου ,πλαισιωμένου με ιερείς της πόλεως Ναυπλίου. Κατόπιν αναγνώστηκε η  Ημερήσια   διαταγή   καθώς   και ένα σύντομο ιστορικό του στρατοπέδου από τον διοικητή  συντ/χη Μηχανικού  Λεωνίδα Κακαβά . Ακολούθησε κατάθεση στεφάνου από τον Μέραρχο Τριπόλεως Χατζημιχαηλίδη ,τον διοικητή Του στρατοπέδου.  Η εκδήλωση έληξε με μία μικρή δεξίωση στο χώρο του στρατοπέδου ,καθώς και ξενάγηση στην έκθεση φωτογραφίας και του υλικού του στρατοπέδου .   Παρών στις εκδηλώσεις  ο δήμαρχος της πόλης   Δημήτριος Κωστούρος , ο διοικητής της σχολής δοκίμων μηχανικού στο Λουτράκι ταξίαρχος Μηνάς Παπαδάκης, πρώην διοικητές και αξιωματικοί του στρατοπέδου καθώς  και αξιωματικοί των σωμάτων ασφαλείας.

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς 2012 - 2013 διοργανώθηκε στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Αργολίδας που βρίσκετε στο χωρίο Λευκάκια του δήμου Ναυπλιέων. Η εκδήλωση ξεκίνησε με συναυλία από το Εργαστήρι Παραδοσιακή Μουσικής Δημοτικών Σχολείων Άργους με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Ι.Χαβιαρλή. Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση Προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων, αφιέρωμα στους καθηγητές του σχολείου και χορογραφία από τους μαθητές, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μπουφέ από τους γονείς και την "Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων". Στην πολύ όμορφη εκδήλωση παρευρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμούς ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαυρου κ. Καλλίνικος, ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας κ. Γαληνός, ο διευθυντής του σχολείου, ενώ τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο σχολείο οι ιερείς, π.Ανδρέας Γκουριώτης, ο π.Ελευθέριος Μίχος καθώς και ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος  Λευκακίων κ. Δρίτσας.

ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ


Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 στην αίθουσα του Βουλετικού στο Ναύπλιο το PAÏAN Piano Quartetπαρουσίασε στα πλαίσια του 22 μουσικού Φεστιβάλ Ναυπλίου, σε μία κατάμεστη αίθουσα από θεατές, έργα των  Matias Vestergård HansenStele (2013),Martin Lohse: Images Balancantes (2004),Vagn Holmboe: Ballata op. 159 (1984), Matias Vestergård Hansen: I Søvne (2013)
Robert Schumann (1810-1856) Piano Quartet op. 44

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου