Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Τι καταγγέλλει το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων για την ΕΡΤ

 Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων με κατά πλειοψηφία απόφαση, με ψήφους 14 έναντι 10 αρνητικών, εξέδωσε το πιο κάτω ψήφισμα: 

Πάλι απών κ. Γραμματικόπουλε


Δελτίο τύπου

 Με την συμπαράσταση της " Νέας Ελπίδας" του κ. Γραμματικόπουλου και τη ΣΚΟΠΙΜΗ απουσία του τελευταίου εκδόθηκε ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο κατά της πολιτικής απόφασης του Πρωθυπουργού για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Το φεστιβάλ Ναυπλίου ξεκινά στο Φουγάρο

  Το ΦΟΥΓΑΡΟ στα πλαίσια της χορηγίας και στήριξης του στο Φεστιβάλ Ναυπλίου 2013, καλωσορίζει τους κάτοικους και επισκέπτες της πόλης, στην εναρκτήρια συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 9.00 το βράδυ.

Εκλογές της ΝΟΔΕ Αργολίδας για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο 9ο Τακτικό Συνέδριο της Ν.Δ.

Τα Μέλη της Νομαρχιακής Συνέλευσης Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας (σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Καταστατικό και στον Κανονισμό της Περιφερειακής Οργάνωσης), προσέρχονται από τις 10 το πρωί του Σάββατο 15 Ιουνίου έως τις 19:00μ.μ στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας στο Ναύπλιο, στην οδό Άργους 7, για την εκλογή συνέδρων: της Περιφερειακής Οργάνωσης, των Γυναικών, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και των Συνεταιριστών και Αγροτοσυνδικαλιστών (σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού και τις σχετικές Εγκυκλίους του Κόμματος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου