Πέμπτη 4 Απριλίου 2013


Τρεις μήνες στο Ναύπλιο οι υποψήφιοι οδηγοί δικύκλων δεν εξετάζονται στην οδήγηση

 emal αναγνώστη

 Με την νέα Υπ. απόφαση, από 19/01/13 άλλαξε ο τρόπος πρακτικής εξέτασης οδήγησης δίκυκλων. Τι συμβαίνει; Σήμερα-αύριο και πάλι σήμερα-αύριο και ξανά σήμερα-αύριο ( αυτά είναι του κ. Αντιπεριφερειάρχη ) ακόμα οι υποψήφιοι οδηγοί δικύκλων δεν εξετάζονται στην οδήγηση, διότι δεν είναι έτοιμος ο χώρος εξέτασης και μιλάμε για κάτι πολύ απλό.

Μια εκπροσώπηση του δήμου Επιδαύρου που ξεπέρασε τα όρια

  Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό ο Δήμος Επιδαύρου δέχθηκε την πρόσκληση του Δημάρχου της 2ης Περιφέρειας Βουκουρεστίου Neculai Ontanu να συμμετάσχει στον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου, της 25ης Μαρτίου 1821, που διοργάνωσε ο Δήμαρχος Neculai Ontanu στις 29 Μαρτίου 2013, για να τιμήσει τον ηρωικό αγώνα τόσο των Ρουμάνων όσο και των Ελλήνων κατά του Τουρκικού ζυγού.

Στο Ναύπλιο ο τελικός κυπέλου Αργολίδας

 Ο Παναργειακός και ο Τροιζηνιακός είναι οι δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν στον τελικό του Κυπέλλου ερασιτεχνών.

Δήλωση του Δ. Κοδέλα για την εκποίηση του λιμανιού της Επιδαύρου

“Δημοκρατική ανατροπή της κυβερνητικής τρόικας για να σώσουμε τις τελευταίες
δημόσιες υποδομές και επιχειρήσεις”

Στις 30/8/2012 είχαμε καταθέσει ερώτηση στο υπουργείο Οικονομικών σχετικά με την αιφνιδιαστική ένταξη του λιμανιού της Νέας Επιδαύρου στο ΤΑΙΠΕΔ. Μέχρι πριν λίγες μέρες δεν είχαμε πάρει απάντηση μέχρι που, μέσω ενός Δελτίου Τύπου του Δ.Σ. του ΤΑΙΠΕΔ με ημερομηνία 27/3/2013, ανακοινώθηκε η έναρξη “αξιοποίησης” της πρώτης ομάδας τουριστικών λιμένων που αφορά στην μαρίνα Αλίμου, το τουριστικό αγκυροβόλιο Νέας Επιδαύρου, μέρος του λιμένα Ύδρας, μέρος του λιμένα και του τουριστικού καταφυγίου του Πόρου.

Ανοίγει πολιτικό γραφείο στο Ναύπλιο ο Γ.Μανώλης;

 Ο τέως βουλευτής Γ.Μανώλης θα κατέβει με ανεξάρτητο συνδυασμό στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.  Σύμφωνα με πληροφορίες συνεργάτες του Μανώλη μίσθωσαν οίκημα στο Ναύπλιο για την εγκατάσταση πολιτικού γραφείου.

Μειωμένη η φετινή παραγωγή της αγκινάρας στα Ίρια

 Καινούριες χρήσεις και νέες αγορές καταφέρνει και βρίσκει η αγκινάρα, η κατανάλωση της οποίας είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα τόσο σε νωπή, όσο και σε κατεψυγμένη μορφή. 

Θεαματικό φαινόμενο θα δούμε 22 και 23 Απρίλη

 Μια θεαματική βροχή μετεωριτών θα πέσει στη Γη αυτό το μήνα - η προειδοποίηση είναι απο την NASA και το Ρώσικο διαστημικό κέντρο. Η βροχή μετεωριτών του έτους, θα ενταθεί από της 19 Απριλίου του 2013, ενώ η φάση της μέγιστης συγκέντρωσης στο οποίο οι μετεωρίτες θα έρθουν σε πολύ υψηλές ταχύτητες, θα είναι τη νύχτα μεταξύ 22 και 23 Απριλίου.

Ο Φορέας Διαχείρισης όρους Πάρνωνα συναντήθηκε με μαθητές νηπιαγωγείων

 Η 22α Μαρτίου κάθε έτους έχει καθιερωθεί από τον Ο.Η.Ε. ως Παγκόσμια Ημέρα Νερού υπενθυμίζοντας σε όλους πως η μη ορθολογική χρήση και η αλόγιστη σπατάλη του μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικό περιορισμό των υδάτινων αποθεμάτων παγκοσμίως. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Νερό, ο Φορέας Διαχείρισης όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού επισκέφθηκε τους μικρούς του φίλους σε τέσσερα (4) νηπιαγωγεία της προστατευόμενης περιοχής και γιόρτασε μαζί τους την ημερα αυτή μέσα από τη χρήση ποικίλου οπτικοακουστικού υλικού.

Συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός με 31 γραμμάρια κοκαΐνης στην Κορινθία

 Συνελήφθη, στις 3-4-2013 το μεσημέρι, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 28χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, για ναρκωτικά.

  

Τηλεφωνική επικοινωνία Ανδριανού με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ

 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Β. Έξαρχο για το θέμα των καθυστερήσεων στην καταβολή των αποζημιώσεων σε δικαιούχους παραγωγούς από τον Οργανισμό, και του μετέφερε την αγωνία των αγροτών της Αργολίδας, οι οποίοι, ιδιαίτερα στην παρούσα δύσκολη συγκυρία, δίνουν καθημερινά μάχη επιβίωσης.

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Στον τελικό του κυπέλου Αργολίδας Παναργειακός και Τροιζηνιακός

 Στο τελικό κυπέλλου Αργολίδας προκρίθηκε ο Παναργειακός και η ομάδα του Τροιζηνιακού αφού η ομάδα του Άργους κέρδισε μέσα στο Κουτσοπόδι με 2-0 τον ΠΑΟΚ.

Τοπική επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δήμου Επιδαύρου: Ελάτε να ανταλλάξουμε απόψεις και να συνδιαμορφώσουμε προτάσεις

ΠΡΟΣ
- τον Δήμαρχο Επιδαύρου
- την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
- τον Επικεφαλής του συνδυασμού

«ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ»

Ως μέλη μιας νεοσύστατης κομματικής οργάνωσης, με ισχυρή την πεποίθησή μας στις δυνατότητες του Λαού μας , ερχόμαστε να σας γνωστοποιήσουμε αφενός ορισμένες σκέψεις μας για την πολιτική ζωή του τόπου και αφετέρου τους βασικούς άξονες δράσης της Επιτροπής μας, φιλοδοξώντας έτσι να προκαλέσουμε και να προσκαλέσουμε σε κοινό αγώνα για την αντιμετώπιση των οξύτατων και πρωτοφανών –σε αρκετές περιπτώσεις- προβλημάτων που ταλανίζουν τους συντοπίτες μας.

"1η Περιήγηση Κλασσικών Ποδηλάτων" Άργος - Κουρτάκι

 Ο ΑΡΣΟΕ για άλλη μια φορά θέλει να πρωτοτυπήσει και να χαλαρώσει τα μέλη του. Κατόπιν επιθυμίας, λοιπόν, και απαίτησης των φίλων και μελών του διοργανώνει στις 7/4/2013 την "1η Περιήγηση Κλασσικών Ποδηλάτων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου