Δευτέρα 29 Απριλίου 2013


Ετήσια εορτή του «Δαναού»

Την Τρίτη 7 Μαϊου 2013, Εορτή του Αγίου Πέτρου Επισκόπου και Πολιούχου ΄Αργους του Θαυματουργού, και Προστάτου του «ΔΑΝΑΟΥ», ο Σύλλογος Αργείων « Ο ΔΑΝΑΟΣ» θα τελέσει την καθιερωμένη ετήσια Εορτή του.

Με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία την Πρωτομαγιά

 Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν την Πρωτομαγιά τα δημόσια νοσοκομεία, καθώς γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Ομιλία απο το Σωματείο Οικοδόμων Ναυπλίου

 Προετοιμάζοντας τη Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τετάρτη στην Πλατεία Φιλελλήνων στο Ναύλιο, χθές βράδυ 29 Απριλίου στις Εργατικές Κατοικίες οργάνωσε ομιλία το Σωματείο Οικοδόμων Ναυπλίου. 

Συνέντευξη με την Αντζέλικα - Μαρία Μέρου από το Άργος που κέρδισε στο διαγωνισμό της NASA (ήχος)

 Για το κόμικς, το οποίο σχεδίασε η νεαρή Αντζέλικα - Μαρία Μέρου από το Άργος και της έδωσε το πρώτο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό της NASA, μίλησε στο δημοσιογράφο της ΕΡΑ Τρίπολης Γιάννη Γαλλανόπουλο.

Καθήλωσε ο Θ.Τάσιος με την ομιλία του «Η τεχνολογία στην αρχαία Ελλάδα» από το "Νέο Σχολείο"

 Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 27 Απριλίου 2013 στο Βουλευτικό, στο Ναύπλιο, η πανηγυρική εκδήλωση του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ για τα 20 χρόνια λειτουργίας του. Ομιλητής ήταν ο διαπρεπής Ακαδημαϊκός και γνωστός στοχαστής κ. Θ. Τάσιος που μίλησε με θέμα: «Η τεχνολογία στην αρχαία Ελλάδα». 

Επισκέψεις και ξεναγήσεις με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα της Γης απο τον Φορέα Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα

Η Ημέρα της Γης γιορτάζεται από το 1970, σε περισσότερες από 175 χώρες κάθε χρόνο στις 22 Απριλίου με στόχο την κινητοποίηση ανθρώπων, κυβερνήσεων, επιχειρήσεων και οργανισμών για ένα πιο καθαρό πλανήτη. Με αφορμή τη σημαντική αυτή ημέρα προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης πραγματοποίησε επίσκεψη περιβαλλοντικής ενημέρωσης στο Δημοτικό Σχολείο Ερμιόνης και ξενάγηση ομάδας Άγγλων επισκεπτών στον υγρότοπο Μουστού. 

Τελείωσε με επιτυχία το 2ο Φεστιβάλ Μαθητικής Καλλιτεχνικής - Δημιουργικής Έκφρασης του Δήμου Άργους- Μυκηνών

Το 2ο Φεστιβάλ Μαθητικής Καλλιτεχνικής & Δημιουργικής Έκφρασης Δήμου Άργους – Μυκηνών, που διοργάνωσε και φέτος η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Άργους – Μυκηνών σε συνεργασία με τις Σχολικές Δραστηριότητες ΔΔΕ Αργολίδας, έληξε με επιτυχία. 

 

Πολύ καλή εμφάνιση για τους αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Άργους

 Η ομάδα σκυταλοδρομίας 4χ80μ Παγκορασίδων Α' του Συλλόγου μας. Από αριστερά προς τα δεξία: Καραπάνου Φιορίνα, Ντόκου Μαριτίνα, Γιαγού Βασιλική και Γεωργίου Κωνσταντίνα.

700 γιατροί παρακολουθήσαν το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής


Το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο το τριήμερο 25,26 και 27 Απριλίου 2013. Το Συνέδριο, παρά τις δύσκολες μέρες που περνά η χώρα, το παρακολούθησαν 700 ιατροί, κυρίως χειρουργοί, αλλά και άλλες ειδικότητες που εμπλέκονται ενεργά στο Τραύμα.

Γιορτάζει τον πολιούχο του Άγιο Πέτρο το Άργος στις 7 Μαΐου

 Την Τρίτη 7ην Μαΐου 2013 τελούμε την εορτήν του Πολιούχου και Προστάτου μας Αγίου Πέτρου Επισκόπου Άργους του Θαυματουργού.

Με επιτυχία το μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ Αργολίδας

 Iδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι δύο εκδηλώσεις που οργάνωσε η ΚΝΕ Αργολίδας στο πλαίσιο των δεκάδων Μαθητικών Φεστιβάλ, που οργανώνει το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ, πανελλαδικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου