Τρίτη 30 Απριλίου 2013


Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ






Θέμα: Κατάργηση του υποκαταστήματος Άργους ΙΚΑ - ΕΤΑΜ



Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Σας απευθύνουμε την παρούσα επιστολή, προκειμένου να εκφράσουμε τα παράπονά μας ως Εμπορικός Σύλλογος Άργους και να ζητήσουμε την παρέμβαση σας για την ακύρωση της απόφαση της Διοίκησης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για κλείσιμο του Υποκαταστήματος του Άργους.
Σε έναν Δήμο που γεωγραφικά και πληθυσμιακά είναι ο μεγαλύτερος του νομού είναι παράλογο να ΚΛΕΙΣΕΙ το υποκατάστημα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ το οποίο λειτουργεί εδώ και εξήντα χρόνια περίπου.
Η μετακίνηση του Υποκαταστήματος μας θα έχει αύξηση του λειτουργικού κόστους για τους επαγγελματίες και πολίτες του Δήμου μας σε μια περίοδο που κρίνεται η επιβίωση των περισσοτέρων εξ αυτών.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Άργους – Μυκηνών αποτελεί ειδική περίπτωση (δύο με τρείς ανά την Ελλάδα) στις οποίες η μεγαλύτερη πόλη του νομού δεν είναι η πρωτεύουσα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τέτοιας υφής προβλήματα που να χρήζουν ειδικής και εξαιρετικής αντιμετώπισης.
Για όλους τους παραπάνω λόγους ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους πιστεύει ότι επιβάλλεται η απρόσκοπτη συνέχιση λειτουργίας του υποκαταστήματος Άργους Ι.Κ.Α-ΕΤΑΜ.



Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας


Καλοθέου Αντώνιος Μητσόπουλος Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου