Κυριακή 28 Απριλίου 2013


Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ


Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας  Αλέξανδρος  λειτούργησε την Κυριακή 28 Απριλίου 2013 εορτή  των Βαΐων στον Ιερό ναό Ευαγγελιστρίας  στο Ναύπλιο.  Σε μία κατάμεστη εκκλησία από πιστούς ο Μητροπολίτης Μαντινείας  ο οποίος είναι κι ο τοποτηρητής της μητροπόλεως Αργολίδος, τέλεσε την θεία λειτουργία και κήρυξε τον θείο λόγο. Στο τέλος  της θείας λειτουργίας  μοίρασε το αντίδωρο και τα βάγια στους πιστούς . Ο Ιερέας του ναού πατέρας Ελευθέριος Μίχος  ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Μαντινείας για την τιμή που έκανε να παραβρεθεί και να λειτουργήσει στον Ιερό ναό την ημέρα των Βαΐων. Ακολούθησε κέρασμα  και καφές και κατόπιν ο μητροπολίτης  Αλέξανδρος  συνοδευόμενος από τον Επίσκοπο Επιδαύρου Καλλίνικο ξεναγήθηκε στο χώρο που ετοιμάζεται  το συσσίτιο του Ιερού ναού , στο χώρο της Ιματιοθήκης της αγάπης καθώς  και στις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού της μητροπόλεως Αργολίδος.  Ο μητροπολίτης μετά την σύντομη ξενάγηση δήλωσε πράγματι του θαυμασμό του για το μεγάλο έργο που επιτελεί ο Ιερός ναός της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου ,αφού καθημερινά σιτίζονται 150 άνθρωποι  ενώ πάρα πολλοί είναι κι αυτοί που παίρνουν ρούχα και παιχνίδια.  Παρών ήταν κι ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτριος Κωστούρος ,ο οποίος ευχαρίστησε κι αυτός τον μητροπολίτη Μαντινείας για την επίσκεψη του.  

Εντυπωσιακό το "Three Level Power" που διεξάγεται στο Ναύπλιο


Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. σε συνεργασία με την Εταιρία Executive Solutions διοργανώνσαν το Αθλητικό Event Three Level Power στην παραλια της Καραθώνας στο Ναύπλιο.   
Το Three Level Power θα διεξάγεται σήμερα  Κυριακή 28 Απριλίου 2013 και περιλαμβάνει τρία αγωνίσματα αντοχής σε ένα (κολύμπι, ποδήλατο, τρέξιμο).  
Ο αγώνας ξεκίνησε από την Παραλία της Καραθώνας στις 09:00 το πρωί με κολύμβηση, στη συνέχεια ακολούθησε ποδηλασία η οποία ξεκίνησε και τερμάτισε στην Καραθώνα περνώντας από κομβικά σημεία της πόλης μας και ο αγώνας τελειώνει με τρέξιμο που θα λάβει χώρα στην Αρβανιτιά με σημείο τερματισμού την Καραθώνα όπου θα γίνουν οι απονομές των επάθλων.  
Οι θεατές έχαν την ευκαιρία ενόψει του καλοκαιριού να απολαύσουν εκτός από τις φυσικές ομορφιές της περιοχής έναν Διεθνή αγώνα μεγάλου ενδιαφέροντος. 

Κοσμοσυρροή για τις πατάτες και τα κρεμμύδια του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου


Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου στα πλαίσια της κοινωνικής του παρέμβασης διάθεσε την Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου 2013 , πατάτες Ηλείας και Κρεμμύδια Θήβας σε πολύ χαμηλή τιμή. Πολλοί είναι οι συμπολίτες μας που έσπευσαν από το πρωί να προμηθευτούν τα προϊόντα. Συνολικά  δόθηκαν  20 τόνοι περίπου πατάτες και 6 τόνοι κρεμμύδια στην τιμή   12,40 € τα 20 κιλά οι πατάτες  και τα  Κρεμμύδια 3,50€ τα 10 κιλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου