Τετάρτη 24 Απριλίου 2013


Διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ναυπλίου με κάταγμα στον αυχένα ο Λαουτάρο Φορμίκα του Αστέρα Τρίπολης

 Ο Λαουτάρο Φορμίκα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες χτύπησε πολύ σοβαρά στον αυχένα και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο! Ο Αργεντινός άσος του Αστέρα Τρίπολης ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας σε αρκετά παιχνίδια, αγωνιζόμενος σε αρκετές θέσεις.

Το σχέδιο πόλης του Άργους πέρασε το σημείο καμπής

Τοποθετήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο
Δ. Καμπόσος: Λύνουμε το θέμα μετά από 30 χρόνια
Παν. Παπαϊωάννου: 2,5 χρόνια δεν είχαν κάνει τίποτα, βρήκαμε σκονισμένους φακέλους

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 22/4, ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος έκανε επίσημη αναφορά για το κρίσιμο θέμα του σχεδίου πόλης.

Κανονισμός για την πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών σε δασικές και αγροτικές εκτάσεις

 Ο Διοικητής Περ/κής Δ/σης Πυρ/κών Υπηρεσιών Πελοποννήσου
Έχοντας υπόψη: 

Ανησυχεί για Ανάβαλο και Τριστέτσα ο Δ.Κοδέλας

 Σημαντικές ερωτήσεις προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατέθεσε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αναφορικά με τον Ανάβαλο τον οποίο χαρακτηρίζει ως το "γεφύρι της Αργολίδας" και τον ιό Τριστέτσα ο οποίος αν δεν αντιμετωπιστεί θα οδηγήσει σε αδιέξοδο τον αργολικό κάμπο.

Εορταστικό ωράριο από σήμερα για τα καταστήματα

  Σε εφαρμογή τίθεται από σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου, μέχρι και την Τετάρτη 8 Μαΐου το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων. Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για τη περίοδο των εορτών Πάσχα 2013, έχει ως εξής:

Καταγγελία της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αργολίδας για τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου

 Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αργολίδας καταδικάζει με τον πιο απόλυτο τρόπο την στάση του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου, Ρ. Μπαρού και των ξεπουλημένων παρατάξεων που αυτός εκπροσωπεί, απέναντι σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ που προσπάθησαν να ελέγξουν την εγκυρότητα της εκλογικής διαδικασίας του Εργατικού Κέντρου.

 


Ενίσχυση των απόρων ασθενών με καρκίνο του νομού Αργολίδας

 Για την ενίσχυση των απόρων ασθενών με καρκίνο του νομού Αργολίδας στείλε μήνυμα με SMS ΜΕ ΤΗ ΛΈΞΗ ZΩ ή ΖΟ στο 54234 από 22 εως 28 Απριλίου 2013 όλο το 24ωρο με χρέωση 1.23ευρώ το SMS. Με απόφαση του Υφυπουργού Εργασίας,Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

 


Συνεχίζεται με επιτυχία το 2ο Φεστιβάλ Μαθητικής Καλλιτεχνικής-Δημιουργικής Έκφρασης

 Το 2ο Φεστιβάλ Μαθητικής Καλλιτεχνικής & Δημιουργικής Έκφρασης Δήμου Άργους – Μυκηνών, διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Άργους – Μυκηνών σε συνεργασία με τις Σχολικές Δραστηριότητες ΔΔΕ Αργολίδας.

Συνέλευση Αντιφασιστικού-Αντιρατσιστικού Μετώπου Αργολίδας

 Ανοιχτή συνέλευση - συζήτηση θα πραγματοποιήσει το Αντιφασιστικό Μέτωπο Αργολίδας αύριο Τετάρτη 24/4 στις 19:00 στο θεατράκι του ΟΣΕ στο Ναύπλιο με θέμα τις επόμενες κινήσεις και δραστηριότητες του:

Ημερίδα στο Λεωνίδιο με θέμα «Τα είδη που χάνονται: σπάνιοι και απειλούμενοι οργανισμοί στην περιοχή του Πάρνωνα»

 Το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα & Υγροτόπου Μουστού σε συνεργασία με τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας διοργανώνουν και σας προσκαλούν σε ημερίδα με θέμα «Τα είδη που χάνονται: σπάνιοι και απειλούμενοι οργανισμοί στην περιοχή του Πάρνωνα». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Βιβλιοθήκης του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, στο Λεωνίδιο, το Σάββατο 27 Απριλίου 2013 και ώρα 18:00 μ.μ. Οι εισηγήσεις στο πλαίσιο της ημερίδας θα αφορούν:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου