Πέμπτη 18 Απριλίου 2013


Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων για το κτίριο του πρώτου φαρμακείου


 Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, με αποκλειστικό θέμα την εξαγορά του ιστορικού διατηρητέου μνημείου επί των οδών Βελλίνη και Βασ. Κωνσταντίνου από το Δήμο Ναυπλιέων για τη στέγαση των υπηρεσιών του Δήμου. 

Ημερίδα για τα διατηρητέα κτίρια του Ναυπλίου

 Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Ναυπλίου και συγκεκριμένα στο Βουλευτικό στις 18 Απριλίου 2013.

Αρχαιρεσίες στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Αργολίδας

 Ενημερώνουμε τα μέλη του Σωματείου μας ότι κατόπιν απόφασης της Γ.Σ που πραγματοποιήθηκε στις 14/04, οι αρχαιρεσίες του σωματείου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21/04 κατά τις ώρες 11:00 πμ. έως 4:00 μμ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ν. Κίου .

Δημοτικό συμβούλιο στο Άργος στις 22 Απριλίου 2013

 Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 22 Απριλίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:15 σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, για να συσκεφθούμε και αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:

Προσπάθεια του Ανδριανού για ένταξη των έργων συντήρησης και αποκατάστασης διατηρητέων κτηρίων στο ΕΣΠΑ.

 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κ. Αρβανιτόπουλο, τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κ. Χατζηδάκη, την Υπουργό Τουρισμού κ. Ο. Κεφαλογιάννη και τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ε. Στυλιανίδη, με θέμα την ένταξη των έργων συντήρησης και αποκατάστασης διατηρητέων κτηρίων στο ΕΣΠΑ.

Σε τροχιά ανάπτυξης το Ελληνικό με τον Παναγιώτη Καπετάνιο

Τεράστιο έργο αναβάθμισης της εικόνας του Ελληνικού έχει εκπονηθεί από το Δήμο Άργους – Μυκηνών και τον πρόεδρο Παναγιώτη Καπετάνιο. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Πώς ήταν το 2010 και πως έγιναν οι κοινόχρηστοι δημοτικοί χώροι. Οι ενέργειες που έχει κάνει ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ελληνικού ενδεικτικά περιλαμβάνουν: 

Μεγάλη ΝΙΚΗ για το Άργος - Τελείωσε από το ΥΠΕΚΑ το Σχέδιο Πόλης - Εντός των επομένων μηνών η πράξη εφαρμογής


Δελτίο τύπου

Υπογράφηκε εχθές 17/4/2013 από το ΥΠΕΚΑ και το Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων, η β’ ανάρτηση της επέκτασης του Σχεδίου Πόλης στο Νότιο Τμήμα ή αλλιώς το ρυμοτομικό σχέδιο.

Διευκρινίσεις του γραφείου τύπου του Ι.Σ.Κ.Ε.

 Το Δ.Σ. του Ι.Σ.Κ.Ε ευρέθη προ εκπλήξεως όταν δέχθηκε αδικαιολόγητη επίθεση από μερίδα λαϊκών και κληρικών θεολόγων για τα γραφόμενα στο δελτίο τύπου της 15.4.2013.

Η πολιτιστική κληρονομιά της εκπαίδευσης» στο επίκεντρο της Παγκόσμιας Ημέρας Μνημείων

 Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δημου Άργους Μυκηνων κ. Γιώργος Αναγνώστου δήλωσε:

" H Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων, 18 Μαίου, αποτελεί μια ευκαιρία για έναν απολογισμό δράσεων και πρωτοβουλιών για την διάσωση,συντήρηση και ανάδειξη των δικών μας παγκόσμιων ιστορικών μνημείων. Για τη δημιουργία και λειτουργία νέων χώρων πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου