Τετάρτη 24 Απριλίου 2013


10η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ "ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2013"

ΧΩΡΙΣ ΘΕΑΤΕΣ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ


team2013
Την ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών θα εκτίσει η ομάδα μας το προσεχές Σάββατο 27 Απριλίου με αντίπαλο τον Πανελλήνιο στην Αγία Τριάδα.
Ο Πανελλήνιος είναι αδιάφορος καθώς έχει ήδη υποβιβαστεί, παρόλα αυτά η ομάδα μας παραμένει συγκεντρωμένη ώστε να μην συμβεί κάτι απρόοπτο στις εναπομείναντες αγωνιστικές και τεθεί σε κίνδυνο το απόλυτο πλεονέκτημα ενόψει των play-offs.
Με την ευκαιρία, η ομάδα του Διομήδη θα ήθελε να εκφράσει την θλίψη της και τον προβληματισμό της για τον υποβιβασμό του Πανελληνίου. Αυτό το δηλώνουμε με απόλυτη ειλικρίνεια και όχι για τους τύπους και θεωρούμε ότι κάτι αντίστοιχο θα πρέπει να αισθάνονται όσοι αγαπούν πραγματικά το άθλημα της Χειροσφαίρισης στην Ελλάδα. Ο σύλλογος των Ολυμπιονικών είναι ένας από τους μεγαλύτερους και ιστορικότερους συλλόγους σε ολόκληρο τον Ελληνικό Αθλητισμό, ενώ στο handball ειδικότερα αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο με μεγάλη ιστορία και πολλές διακρίσεις (5 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα μεταξύ άλλων). Κατά την προσωπική μας άποψη ο Πανελλήνιος άλλαξε το ρου του αθλήματος στην Ελλάδα, ενώ την φανέλα του έχουν φορέσει κατά το παρελθόν κορυφαίοι Έλληνες χαντμπωλίστες μεταξύ των οποίων και οι δικοί μας πλέον Ζαραβίνας, Σαμαράς, Μαστορόγιαννης και Μάλλιος. 
Του ευχόμαστε ολόψυχα να ξεπεράσει όλα του τα προβλήματα και να επιστρέψει δυνατότερος και πρωταγωνιστής. Το Πρωτάθλημα της A1 Handball είναι φτωχότερο χωρίς τον Πανελλήνιο…

ANAKOIΝΩΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ


Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γκαρκάσουλας και ο Γιώργος Καραχάλιος, ανακοινώνοντας δημοτική κίνηση. Ρωτήσαμε τον πρώτο αν ηγείται αυτής της κίνησης και μας είπε πως " θα την εκπροσωπεί εντός του δημοτικού συμβουλίου και πως τους δυο τους έχουν εξουσιοδοτήσει ως εκπροσώπους της κίνησης", επίσης ρωτήσαμε αν υπάρχουν και άλλοι και αν θα ανακοινώσουν κατά την διάρκεια της συνέντευξης ονόματα ,

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ


Το βιντεάκι αυτό παράχθηκε από την Γ' τάξη του Δημοτικού Σχολείου Ασκληπιείου και απέσπασε το πρώτο βραβείο στην Πελοπόννησο, στο διαγωνισμό με τίτλο "2013 - Έτος Καβάφη : Εμπνέομαι και Δημιουργώ"!!! Συγχαρητήρια στους μαθητές και στους δασκάλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου