Πέμπτη 25 Απριλίου 2013


Ναύπλιο: Εκδηλώσεις και εκπλήξεις στους φετινούς Πασχαλινούς εορτασμούς




















 "Πάσχα στο Ναύπλιο" είναι ο απλός τίτλος κάτω από τον οποίο αποφάσισε φέτος ο Δήμος Ναυπλίου να συμπεριλάβει μια σειρά από αναβαθμισμένες εκδηλώσεις και δράσεις. Δημοσιογραφικές πληροφορίες θέλουν τον Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο, να έχει ασχοληθεί ο ίδιος προσωπικά με τους φετινούς εορτασμούς. 

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ναυπλιέων για το επεισόδιο με τους μαθητές

Δελτίο τύπου

 Με αφορμή τα όσα συνέβησαν πριν μια εβδομάδα περίπου, μεταξύ δύο μαθητών του 2ο Γυμνασίου Ναυπλίου, σημειώνουμε τα ακόλουθα: 

Συστάσεις για επεμβάσεις στα πυρηνόκαρπα του Ναυπλίου

 Την προσοχή των καλλιεργητών βερικοκιάς, ροδακινιάς, νεκταρινιάς και δαμασκηνιάς, εφιστούν οι γεωπόνοι του Περιφερειακού Κέντρου Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ναυπλίου, καθώς όπως ανακοινώνουν, ξεκίνησε η πρώτη πτήση του εντόμου της ανάρσιας, η προνύμφη του οποίου προσβάλει βλαστούς και καρπούς.

Βιβλιοπαρουσίαση: «Όταν το σώμα μιλάει»

Το βιβλιοπωλείο Ηλιογραφία και οι εκδόσεις Γιαλός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Susana Noemi Abigador «Όταν το σώμα μιλάει», την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013.

 

Το 16o Rally Sprint στο Ναυπλίο

 Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο 4x4 SPORT CLUB ΝΑΥΠΛΙΟΥ διοργανώνουν τον πρώτο από τους επτά αγώνες του Πανελληνίου Κυπέλλου Rally ΓΙΑ ΤΟ 2013, το «16o Rally Sprint Ναυπλίου».

Με πρωτοβουλία Κωστούρου προσφορά ρούχων στην Ιματιοθήκη της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου (βίντεο)

 Υπάλληλοι του δήμου Ναυπλιέων κατεβάζουν ρούχα και παιχνίδια από το φορτηγό, στον χώρο της Ιματιοθήκης της αγάπης του Ιερού ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013 .

Διάκριση για το Ελαιόλαδο Ερμιονίδας σε Διεθνές Διαγωνισμό στην Αμερική

Το Olea Juice το οποίο περιέχει 100% εξτρά παρθένο Ελαιόλαδο Κρανιδίου ελαιοποιηθηκε στο Ελαιοτριβείο Βλαχογιάννη στο Κρανίδι και είναι παράγωγη του Κωνσταντίνου Βλαχογιάννη.
Κέρδισε το Χρυσό Βραβείο: Νέα Υόρκη International Olive Oil
Αργυρά Βραβεία: Το LA Διεθνές Extra Virgin Olive Oil 

Καταγγελία του ΠΑΜΕ για το Εργοστάσιο ζυμών «Τσαμπάσης»


 Δελτίο τύπου

Μετά από εξόρμηση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ στο Εργοστάσιο ζυμών «Τσαμπάσης», για τις άδικες απολύσεις των δύο εργαζόμενων γυναικών, δεχτήκαμε προκλητική τραμπούκικη επίθεση από τα σκυλιά της εργοδοσίας και τους ρουφιάνους της, με σκοπό να τρομοκρατήσουν εμάς αλλά και τους ίδιους τους εργαζόμενους του εργοστασίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου