Παρασκευή 19 Απριλίου 2013


ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ


Ο  Ιωάννης Αθανασόπουλος από την Νέα  Κίο του δήμου Άργους- Μυκηνών , δείχνει στους δημοσιογράφους την τεράστια Ελληνική Σημαία που έφτιαξαν κάποιοι από τους κατοίκους της πόλης , την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013.

ΑΝΟΙΞΗ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ


Χελιδόνια ξεκίνησαν να ετοιμάζουν τις φωλιές τους  στο κτήριο της περιφερειακής ενότητας Αργολίδος. Με τον ερχομό της άνοιξης έρχονται και τα χελιδόνια.  Ναύπλιο Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 

Ημερίδα «Η Γαστρονομία μέσα στους αιώνες» στο Άργος


Το Ι.Ε.Κ Πελοποννήσου Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης του Υπουργείου Τουρισμού διοργανώσε ΗΜΕΡΙΔΑ με Θέμα: «Η Γαστρονομία μέσα στους αιώνες» σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 και ώρα 12.00 μμ στις νέες εγκαταστάσεις του εκπαιδευτηρίου στο Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο, στην πόλη του Άργους.

Η ημερίδα απευθύνεται σε μαθητές παραγωγικών τμημάτων ( Μαγειρικής Τέχνης – Ζαχαροπλαστικής – Διατροφολογίας) καθώς και σε κοινό με ενδιαφέροντα γαστρονομικά και υγιεινής διατροφής. ( Είσοδος ελεύθερη)

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν η Γενική Δ/ντρια Τουριστικής Πολιτικής του Υπουργείου Τουρισμού κ. Κων/να Μπόγρη, οι καθηγητές της σχολής, οι αντιδήμαρχοι Α.Κουκούβες και Μπαντανάς, ο δημοτικός σύμβουλος Δ.Κρίγκος και φυσικά οι μαθητές της σχολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου