Παρασκευή 26 Απριλίου 2013


Γραματικόπουλος: Τα μάτια μας ανοικτά για το ΙΚΑ

 Το καμπανάκι του κινδύνου κρούει για άλλη μια φορά ο αρχηγός της ελάσσονος αντιπολίτευσης Χρ. Γραμματικόπουλος αναφορικά με την συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος του ΙΚΑ στο Ναύπλιο. 

 

Γ.Μανιάτης: Αδιανόητη η κατάργηση του ΙΚΑ Άργους

 Ερώτηση κατέθεσε ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Βουλευτής Αργολίδας, καθ. Γιάννης Μανιάτης προς τον αρμόδιο Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, κ. Ι. Βρούτση, με την οποία χαρακτηρίζει αδιανόητη την απόφαση για την κατάργηση του Υποκαταστήματος του Ι.Κ.Α. Άργους.

Στο κείμενο της ερώτησής του ο κ. Γ. Μανιάτης αναφέρει:

Γ. Αναγνώστου: Ζητάμε την άμεση ανάκληση της απόφασης για την εκδρομή του ΚΑΠΗ στην Κροατία

  Η απόφαση του Νομικού Προσώπου του δήμου στο οποίο ανήκει το ΚΑΠΗ, για την χρηματοδότηση εκδρομής μελών του στην Κροατία, μόνο αγανάκτηση προκαλεί. Η πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου, που φυσικά ανήκει στην παράταξη του Δημάρχου, παρά τις αντιρρήσεις των μελών της αντιπολίτευσης, ψήφισε την κάλυψη της σχετικής δαπάνης. Το μέλος της παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Θ. Δεληγιάννης καταψήφισε τη σχετική πρόταση ( το ίδιο έπραξε και ο εκπρόσωπος της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Βλάχος )

 

Προσφορά της Ι.Μ. Βατοπεδίου στις Μητροπόλεις Αρκαδίας και Αργολίδας

  Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου Αγίου Όρους προσέφερε ποσότητα χιλίων κατεψυγμένων πουλερικών για την κάλυψη των αναγκών του φιλανθρωπικού προγράμματος «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, τις Δικαστικές Φυλακές, τα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα της Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, καθώς και της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος στην οποία ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαντινείας Αλέξανδρος είναι Τοποτηρητής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου