Τρίτη 30 Απριλίου 2013


Παρέμβαση των Οικοδόμων στα "κελιά" της Καραθώνας (βίντεο)

Στην καλλίτερη αξιοποίηση και φροντίδα των παλαιών, λεγόμενων κελλιών,των Οικοδόμων ,που βρίσκονται δίπλα στο εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου στη Καραθώνα, προχώρησε το Σωματείο Οικοδόμων της πόλης, προς όφελος των μελών του.

«Έκθεση Βυζαντινής Φορητής Αγιογραφίας » της Μιρέλλας Διαμαντή στο Αργος


Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Άργους – Μυκηνών [Κ.Ε.Δ.Α.-Μ.] διοργανώνει «Έκθεση Βυζαντινής Φορητής Αγιογραφίας » της Μιρέλλας Διαμαντή.

τόπος:  Παλαιό Δημαρχείο Άργους

διάρκεια:  από 7 έως 18 Μαΐου 2013

ώρες λειτουργίας:  9.00 – 1.30 το πρωί
                           6.00 – 8.00 το βράδυ
                         
Είσοδος: ελεύθερη

ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΦΩΤΙΆ ΣΤΑ ΠΥΡΓΙΏΤΙΚΑ


Επικίνδυνη φωτιά  ξέσπασε πριν από λίγο στα Πυργιώτικα Ναυπλίου.
Η πυρκαγιά προκλήθηκε από καύση ξερών χόρτων σε κτήμα με πορτοκαλιές  και εξαπλώθηκε λόγο του αέρα με κατεύθυνση προς το χωριό.
Η έγκυρη επέμβαση της πυροσβεστικής Ναυπλίου με δυο οχήματα και της πυροσβεστικής Άργους με άλλο ένα έθεσαν την φωτιά υπό πλήρη έλεγχο.
Οι πυροσβεστική προειδοποιεί  για τον μεγάλο κίνδυνο εξάπλωσης των πυρκαγιών λόγο και των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν αλλά και λόγο του αέρα.

Κλείνουν Αμαλίας και Μπουμπουλίνας για τις εκδηλώσεις του "Πάσχα στο Ναύπλιο"


Σήμερα Τρίτη 30/04/02013 στις 11:00 το πρωί, στο Δημαρχείο  παραχωρήθηκε  συνέντευξη τύπου από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, τον Λιμενάρχη Ναυπλίου, και τον Διοικητή της Τροχαίας  για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα γίνουν κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας. 
Από την μεγάλη Πέμπτη μέχρι και την Δευτέρα του Πάσχα θα απαγορευθεί η διέλευση και το πάρκινγκ σε όλα τα οχήματα, στις οδούς Αμαλίας και Μπουμπουλίνας - (Μιαούλη) στο ύψος της οδού Συγγρού και προς την παλιά πόλη Ναυπλιου.
Τα οχήματα θα μπορούν να παρκάρουν στο λιμάνι του Ναυπλίου καθώς και στο προαύλιο του Λυκείου.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ HANDBALLΝΕΩΝ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ


Παρουσία των αποστολών των ομάδων, πλήθους φιλάθλων  του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας  Τάσσου Χειβιδόπουλου, έγινε η mini τελετή έναρξης του Final Six, την οποία χαιρέτισε ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου