Πέμπτη 25 Απριλίου 2013


Έρευνα δείχνει πως έπεσαν τα Κυκλώπεια Τείχη από σεισμό

 Ισχυροί σεισμοί κατέστρεψαν τα μεγάλα ανάκτορα του μυκηναϊκού κόσμου στην Πελοπόννησο (Μυκήνες, Τύρινθα, Μιδέα) όπως προτείνει νέα έρευνα, που διεξάγεται από έναν γερμανό σεισμολόγο και μία ελληνίδα αρχαιολόγο. Δεν ήταν δηλαδή αιτία η -αμφισβητούμενη ούτως ή άλλως- Κάθοδος των Δωριέων που μαθαίναμε στο σχολείο ούτε εξεγέρσεις κοινωνικών ομάδων όπως έχει επίσης ειπωθεί ή ακόμη αλλαγές στο κλίμα που κατέστρεψαν τις καλλιέργειες.

Πολύχρωμο το Πάσχα στο Ναύπλιο

 Χρώματα και αρώματα θα πλημμυρίσει το Ναύπλιο ενόψει των εορτών του Πάσχα. Ο δήμαρχος Δ.Κωστούρος έχει βαλθεί να δώσει στην πόλη αυτό που της λείπει, το χρώμα αλλά και το άρωμα της άνοιξης και έτσι επισκέπτες άλλα και κάτοικοι θα ζήσουν αυτές τις μέρες μια πολύχρωμη κατανυκτική ατμόσφαιρα.

Εκδήλωση ενόψει της Εργατικής Πρωτομαγιάς από τον ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας με Στρατούλη και Σπανού

«Πρόσκληση σε ανοιχτή εκδήλωση- συζήτηση με θέμα: Η Εργασία στο απόσπασμα. Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ για την Ανατροπή».

Οι εργαζόμενοι στη χώρα μας, ζουν την πιο σκληρή επίθεση της τρικομματικής κυβέρνησης- κεφαλαίου- τρόικας, ενάντια στον κόσμο της εργασίας. Ο κύκλος των αντιλαϊκών αντεργατικών μέτρων συνεχίζεται. Ήδη προωθείται για ψήφιση, νέο πολυνομοσχέδιο λεηλασίας της ζωής μας, που θα εκτινάξει την ανεργία ακόμη περισσότερο με τις χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, την παράδοση των δημόσιων κοινωνικών αγαθών της Παιδείας, Υγείας, Πρόνοιας σε ιδιώτες επιχειρηματίες, διατηρεί τα χαράτσια που λεηλατούν τα πενιχρά εισοδήματά μας και συνεχίζει τη φοροληστεία των χαμηλών εισοδημάτων. Το 4ο μνημόνιο χρεωκοπίας και εξαθλίωσης έχει ήδη σχεδιαστεί.

Απόλυτη επικράτηση της Ενωτικής Κίνησης Εργαζομένων του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου


Δελτίο τύπου

 Η Δημοκρατική Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου ευχαριστεί όλα τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμή του και όλα τα μέλη τους για την αθρόα συμμετοχή τους στις διεργασίες εκλογής της νέας Διοίκησης του Εργατικού μας Κέντρου. 

Αίτημα συνάντησης του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας με τον Περιφερειακό Δ/ντη Εκπ/σης Πελοποννήσου

Κύριε Περιφερειακέ Διευθυντή

Το Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργολίδας στα πλαίσια του προγραμματισμού του για την καλύτερη προώθηση και επίλυση των προβλημάτων των εκπαιδευτικών της Π.Ε. Αργολίδας ζητά συνάντηση μαζί σας προκειμένου...

"Λαμπάδες αγάπης" από το τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Άργους

Το Περιφερεικό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Άργους το Σάββατο 27 Απριλίου 2013 απο τις 11.00 -13.00μ.μ. θα εκθέτει τις πασχαλιάτικες λαμπάδες στο θεατράκι, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου