Τρίτη 23 Απριλίου 2013


Καραμπόλα στον περιφερειακό του Άργους με περιπολικό της αστυνομίας και πέντε τραυματίες


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 21 Απριλίου στον περιφερειακό του Άργους με τρία αυτοκίνητα, το ένα εκ τον οποίων περιπολικό της αστυνομίας, στο ύψος του Αγίου Βασιλείου.

Δημοτικό συμβούλιο δήμου Άργους Μυκηνών

  Δημοτικό συμβούλιο του δήμου Άργους Μυκηνών πραγματοποιήθηκε χθες 22/4/2013, ενώ ο δήμαρχος Δ.Καμπόσος εκτός ημερήσιας διατάξεως,  αναφερθηκε στην υπογραφή από το ΥΠΕΚΑ και το Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων, της β’ ανάρτησης της επέκτασης του Σχεδίου Πόλης στο Νότιο Τμήμα ή αλλιώς το ρυμοτομικό σχέδιο.

Το Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας για την ανώνυμη "καταγγελία" περί «ρατσιστικής επίθεσης σε Έλληνα μαθητή από αλλοδαπό συμμαθητή του»



ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΗ «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ»

 Επειδή στο μπλογκ σας δημοσιεύσατε ανώνυμη «καταγγελία» περί «ρατσιστικής επίθεσης σε Έλληνα μαθητή από αλλοδαπό συμμαθητή του», έχουμε να δηλώσουμε – μετά λόγου γνώσεως – τα εξής: 

Three Level Power στο Ναύπλιο

  Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. σε συνεργασία με την Εταιρία Executive Solutions διοργανώνουν το Αθλητικό Event Three Level Power.

8ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου “ΑΤΡΕΥΣ”

  Η Ε.Π.Σ. Αργολίδος, η Διοικητική Περιφέρεια Πελοποννήσου και οι Δήμοι Ναυπλίου, Άργους–Μυκηνών και Επιδαύρου, συνδιοργανώνουν το 8ο ATREUS PREMIER CUP στην περιοχή της Αργολίδας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με σύμβουλο οργάνωσης την JAG WINNING SPORTS. 

Συλλήψεις στο Αδάμι για ναρκωτικά

 Στο Αδάμι συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, δύο άντρες, ηλικίας 41 και 42 ετών αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου