Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΠΡΟΡΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ

Mε κάθε λαμπρότητα εορτάζεται η εορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Τοπικό Διαμέρισμα Μπορσίων του Δήμου Άργους- Μυκηναίων. Την παραμονή της εορτής τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος ιερουργούντος του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτου πατρός Χρυσοστόμου Παπουλέση και λοιπών ιερέων της Μητροπόλεως. Μετά το πέρας του εσπερινού έγινε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος  των Αρχαγγέλων στην οποία συμμετείχαν οι αρχές του τόπου και ευλαβείς χριστιανοί. 
 

 Ποδόσφαιρο το Σαββατοκύριακο στην Αργολίδα

Κατηγορία Α1 (9η αγωνιστική)
                                                       
1. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ Σάββατο 09/11/13 15:00 Τσιτουρίδης Π., Αργυρόπουλος Α., Μυλωνόπουλος Ν.
2. ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ - ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΛΕΡΝΑΣ Σάββατο 09/11/13 15:00 Ρατσιάτος Ν., Τσατσούλη Β., Αλωνιστιώτης Δ.
3. ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ - ΣΠΕΤΣΕΣ ΓΑΛΑΤΑ Σάββατο 09/11/13 15:00 Σκιαδάς Δ., Αργύρης Ι., Κατσώνας Χ.
4. ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ - ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ Σάββατο 09/11/13 15:00 Μανούχος Ε., Καραγεώργος Α., Πρασσάς Π.
5. ΜΕΘΑΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΜΕΘΑΝΩΝ Σάββατο 09/11/13 15:00 Κόλλιας Γ., Φωτόπουλος Α., Δαρσινός Δ.
6. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ - ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ Κυριακή 10/11/13 15:00 Καπετάνιος Π., Καραγεώργος Α., Κατσώνας Χ.
7. ΠΑΜΜΗΔΕΑΤΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ Κυριακή 10/11/13 15:00 Τσιτουρίδης Π., Ψαθάς Δ., Αργύρης Ι.
8. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΟΡΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ Κ.Ε. ΠΟΡΟΥ Κυριακή 10/11/13 15:00 Μανούχος Ε., Αλωνιστιώτης Δ., Φωτόπουλος Α.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΕ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΆΡΓΟΣ KAI BINTEO

Σήμερα Παρασκευή 8 Νοεμβρίου επισκέφθηκε τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Άργους και Ναυπλίου ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, Αρχιπύραρχος κ. Κωνσταντίνος Γιόβας.

Κατά την επίσκεψη του κ. Γιόβα έγινε αποτίμηση της αντιπυρικής περιόδου και αποφασίσθηκε να υπάρχει καλός συντονισμός ενόψει της χειμερινής περιόδου, για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων.

Στη συνέχεια ο ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ.Κωστούρο όπου τονίσθηκε και από τους δύο άνδρες ιδιαίτερα η σωστή συνεργασία που υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει μεταξύ του Δήμου και των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, γιατί κοινή είναι η αντίληψη ότι τα προβλήματα αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά, όταν υπάρχει συνέργεια και κοινή προσπάθεια. 


ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Ένα πρωτοποριακό σύστημα ανύψωσης καθίσματος για τις σκάλες ΑΜΕΑ που έχει σχεδιασθεί ειδικά για άτομα όλων των ηλικιών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ανάβασης σε σκάλες παρουσιαστηκε σήμερα στην είσοδο του Δημαρχείου Ναυπλίου.

Τα συστήματα ανύψωσης και προσπέλασης κλιμάκων μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε σκάλα, τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους και προορίζονται για χώρους που δεν μπορεί να γίνει τροποποίηση η κατασκευή ράμπας για ΑΜΕΑ, όπως ειναι το κτίριο του Δημαρχείου Ναυπλίου.

"Πέταξαν για την Ειρήνη" οι μικροί μαθητές του ΔΟΝ ΠΙΝΕΛΟ

Μια εξαιρετική παιδαγωγική παράσταση για την Ομόνοια , την Ειρήνη και την Μη-Βία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μικροί μαθητες του βρεφικού παιδικού σταθμού Δον Πινέλο στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Κίου με τίτλο "Πετώντας για την Ειρήνη" την 1η Νοεμβρίου του 2013.

Με σεβασμό στην παιδική ψυχή, όπως αναφέρουν οι συντελεστές, δημιουργήσαν μια παράσταση σύγχρονη, αλλά παράλληλα παραμυθένια, που προσφέρει στα παιδιά μια πολυδιάστατη θεατρική εμπειρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου