Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Κέντρο Διά Βίου Μάθησης στο Δήμο Ναυπλιέων
















 Ο Δήμος Ναυπλιέων και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Ναυπλιέων στο οποία θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Τατούλης - Μπένος: Συνθετικές λύσεις και πολύ προσοχή για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021




















 Συνένωση δυνάμεων και πελοποννησιακή περιφερειακή αντίληψη, απαιτείται για τη διεκδίκηση του τίτλου της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2021, ανέφερε, ο πρώην υπουργός Πολιτισμού και πρόεδρος του σωματείου «Διάζωμα» Σταύρος Μπένος. Πρόταση που υποστήριξε και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Ελλάδος Γεύσεις στο Σύνταγμα σε… ατμόσφαιρα Χριστουγεννιάτικη


















 Με δεδομένη την απόλυτη επιτυχία που σημείωσε η πρώτη έκθεση ελληνικών τροφίμων με τον τίτλο «Αγροtierra 2013», η Διοίκηση της ΠΑΣΕΓΕΣ συνεχίζει να κινείται δυναμικά, στηρίζοντας πράξεις εξωστρέφειας, μέσω μιας νέας έκθεσης με τον τίτλο «Ελλάδος Γεύσεις».

Απολογισμός 5ης αγωνιστικής Μπάσκετ ανδρών Α΄ κατηγορίας Αργολιδοκορινθίας 2013-2014





















 Γεμάτο το Σάββατο που μας πέρασε με μεγάλα και σημαντικά παιχνίδια, αποζημίωσε το φίλαθλο κοινό που επισκέφτηκε τα γήπεδα του μπάσκετ. Στο πρώτο (λόγω σημαντικότητας) παιχνίδι, το Κρανίδι μετά το μεγάλο διπλό μέσα στην Κόρινθο επί του Κ.Α.Ο.Κ. υποχρέωσε τώρα τον Άρατο στο να πραγματοποιήσει την πρώτη του ήττα και μάλιστα με σκορ 75-49.

 

Paparazzi τεύχος 2ο

 Ο Τάκης Μάζος αυτή την εβδομάδα στο 2ο τεύχος του Paparazzi καταγράφει και σχολιάζει τα πάντα από την showbizz, την νυχτερινή ζωή, την διασκέδαση, τα πρόσωπα αλλά και ότι παράξενο συμβαίνει στην Αργολίδα. Kάθε βδομάδα η στήλη Paparazzi με πλούσιο φωτορεπορτάζ αποκλειστικά και μόνο στις Αργολικές Ειδήσεις.

Αυτή την εβδομάδα διαβάστε για τους: Τάκη & Πωλίνα Γκίκα, Δημήτρη Καπαρέλο, Ελένη Μπαρουξή, Αχιλλέα Λαθούρη, Τάσο Γιακουμή, Σωτηρία Παπαδοπούλου, Νίκο Σιάννα, Κατερίνα Δρίτσα, Γιώργο Βατουσιάδη, Γιώργο Ξακουστή, Αλέξανδρο Καλυβά, Τάκη Αναστασίου, Βασίλη Mπέλμπα, Μαρίνα Κόλια, Γιώργο Γαλανόπουλο.

Διάλεξη για την Μονή Κατακεκρυμμένης στον "Δαναό" (βίντεο)

 Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα διαλέξεων του Συλλόγου Αργείων «Ο Δαναός» μίλησε ο κ. Νικόλαος Χαρκιολάκης, Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ - Αναστηλωτής York/U.K. Επίτιμος Δ/ντής Αναστήλωσης του Υπουργείου Πολιτισμού με θέμα: «Αρχιτεκτονική ιστορία και πρόταση αποκατάστασης της Μονής Κατακεκρυμμένης ή Παναγίας του Βράχου στο Άργος».

Παράπονα από στρατεύσιμους στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου για περικοπές

 Μόλις παρουσιαστήκαμε στο κέντρο εκπαίδευσης μηχανικού στο Ναύπλιο και τα προβλήματα ξεκίνησαν από νωρίς. Είχαμε μάθει για το γενικότερο πνεύμα περικοπών (στολή εξόδου, 2ό ζευγάρι αρβύλες, σάκος παραλλαγής, λιγότερη θέρμανση, καταστάσεις επιβίβασης κτλ) και μπήκαμε αρκετά ανήσυχοι μεν, υποψιασμένοι δε. Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και... με το παραπάνω. Τα μισά σχεδόν στρατιωτικά ρούχα δε δόθηκαν. Τέλειωσαν προφανώς τα αποθέματα σε παντόφλες, αθλητικά ρούχα και παπούτσια, πουλόβερ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου