Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές - Τι αποφασίσθηκε για την Αργολίδα




















 Εκδόθηκαν οι αποφάσεις των αντιπεριφερειαρχών της Πελοποννήσου για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές. Στις τουριστικές περιοχές η αγορά θα λειτουργεί όλες ή τις περισσότερες Κυριακές του χρόνου εκτός από την Καλαμάτα, αν και η πόλη και η ευρύτερη περιοχή αποτελεί τουριστικό προορισμό και μάλιστα με εντυπωσιακή αύξηση της τουριστικής κίνησης, φέτος.

"Μαμά, μην κλαις, θα τα λέμε στο «skype»..." η νέα ταινία του 1ου ΕΠΑΛ Άργους




















 Η νέα ταινία των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΥΣ με επίσημη συμμετοχή στο Διεθνές φεστιβάλ Ολυμπιάς έχει ως θέμα την μετανάστευση των Ελλήνων. Είμαστε σίγουροι πως και αυτή η ταινία θα αποσπάσει όπως και τόσες άλλες του 1ου ΕΠΑΛ Άργους τις καλύτερες κριτικές.

Συνεχίζονται τα μαθήματα στο εργαστήρι εικαστικών-πηλού και χειροτεχνίας της "Πύλης Πολιτισμού"





















 Από την "Πύλη Πολιτισμού" ανακοινώνεται πως τα μαθήματα στο εργαστήρι εικαστικών-πηλού χειροτεχνίας και δημιουργίας με ανακυκλώσιμα υλικά συνεχίζονται.

Τα καμάκια του Ναυπλίου ζουν και βασιλεύουν

 Δεν πέρασε ούτε στιγμή από το μυαλό του Χρήστου Κογκάκη ως γνήσιο Καμάκι του Ναυπλίου να μην γνωρίσει από κοντά της Αγγλίδες πρωταγωνίστριες του τηλεοπτικού spot...

Κλοπή εξοπλισμού από όχημα του Φορέα Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα






















  Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Ειδικό Δασικής Προστασίας / Φύλακα του Άστρους πριν την έναρξη της βάρδιάς του νωρίς το πρωί της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου 2013. Με έκπληξη διαπίστωσε ότι άγνωστοι προέβησαν, εντός του Σαββατοκύριακου, σε θραύση του παραθύρου του οχήματος αγροτικού τύπου του φορέα διαχείρισης που ήταν σταθμευμένο έξω από την έδρα του φορέα, στο Άστρος. Το όχημα είναι ένα από τα τρία οχήματα ιδίου τύπου που διαθέτει ο φορέας διαχείρισης και χρησιμοποιείται για την επόπτευση και φύλαξη της προστατευόμενης περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου